Γιώργος Καπουτζίδης: Επιστρέφει στην ΕΡΤ με νέα εκπομπή

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μια πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαρτύρησε το νέο του επαγγελματικό βήμα, που δεν είναι άλλο από μια νέα εκπομπή στην ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής θα μοιραστεί με τους τηλεθεατές την αγάπη του για τους Ολυμπιακούς αγώνες και θα το κάνει αυτό μέχρι και το… Τόκιο. Η νέα εκπομπή, την οποία θα παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης και θα προβληθεί στην ΕΡΤ1, έχει τίτλο «Ο δρόμος για το Τόκιο – Team Hellas».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα συνομιλήσει με ανθρώπους που κατάφεραν να μπουν στη λίστα των καλύτερων στο άθλημα τους και θα μεταδώσει την αγάπη του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την αρχή θα κάνει το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 18.15 οπότε και έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της εκπομπής η οποία θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Στην ανάρτηση του ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραψε πως: «Η αγάπη μου για τους Ολυμπιακούς αγώνες κρατάει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Οκτώ χρόνων, έβλεπα την τελετή λήξης των Ολυμπιακών του 1980. Από το κέντρο του σταδίου, ένα τεράστιο μπαλόνι στο σχήμα του Μίσα, της μασκότ των αγώνων, πέταξε στον ουρανό της Μόσχας αποχαιρετώντας αθλητές και θεατές. Βγήκα στο μπαλκόνι μας, στις Σέρρες, πιστεύοντας ότι μπορεί να τον έβλεπα κάπου στον ουρανό. Μου φάνηκε μάλλον εύκολη διαδρομή το Μόσχα-Σέρρες. Δεν ήρθε ποτέ. Ήρθε όμως η ώρα, 40+ χρόνια μετά , να συναντήσω κάποιους ανθρώπους που θα έκαναν μια ακόμα πιο δύσκολη διαδρομή. Από το σπίτι, το γήπεδο, το προπονητήριο τους σε κάθε γωνία της Ελλάδος, μέχρι το μακρινό Τόκιο. Ξεπερνώντας τις δυσκολίες και τις στερήσεις που σου επιφυλάσσει ο πρωταθλητισμός, τους τραυματισμούς και τώρα πια ακόμα και την ίδια την πανδημία. Άνθρωποι που κατάφεραν να μπουν στη λίστα των καλύτερων του κόσμου στο άθλημα τους! Τους ακολουθούμε από τα μέσα του 2019, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της εκπομπής και θα είμαστε μαζί τους μέχρι τη στιγμή που θα ζήσουν την πραγματοποίηση του ονείρου τους. Τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκιο-Team Hellas” έχει την τιμή να σας παρουσιάσει τους αθλητές που ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο, έμειναν πιστοί στο στόχο τους και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020… το 2021! Τους ευχαριστούμε για όσα μας έμαθαν και όσα μοιράστηκαν μαζί μας! Πρεμιερα Σάββατο 27 Μαρτίου στις 18:15, στην ΕΡΤ1».

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το έργο τέχνης της ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το υπέροχο έργο τέχνης που βλέπετε στη φωτογραφία της εμπειρικής και αυτοδίδακτης ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα