Δήλωση Δημάρχου Καρύστου για την πανδημία και τα μέτρα προστασίας

Πατήστε εδώ για να δείτε τη δήλωση του Δημάρχου

Ακολουθεί αναλυτικά η τοποθέτηση :

«Αγαπητοί μου συμπολίτες

Αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας, για να σας επιστήσω τη προσοχή και να ζητήσω από τη κάθε μια και τον κάθε ένα από εσάς τη μέγιστη δυνατή επίδειξη ατομικής ευθύνης για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τον κορονοϊό που χτύπησε και την πόρτα του τόπου μας. Ενημερωθήκαμε από τους αρμόδιους πως υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα σε τραπεζικό υπάλληλο της Δημοτικής ενότητας Καρύστου και πως από την ιχνηλάτηση που διενεργείτε έχουν επιβεβαιωθεί και αλλά κρούσματα. Οι συμπολίτες μας από ότι έχω ενημερωθεί έχουν ήπια συμπτώματα έχουν λάβει ιατρικές οδηγίες και βρίσκονται σε απομόνωση στις οικίες τους

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν υπάρχει λόγος για πανικό αλλά ούτε για εφησυχασμό. Ο Δήμος μας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις έτοιμος να συμβάλει με όλα του τα μέσα στην αντιμετώπιση του φαινομένου. Στην κατεύθυνση αυτή ο Δήμος Καρύστου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει τυχαίο προληπτικό έλεγχο στον πληθυσμό με τη χρήση των rapid test που έγκαιρα είχε προμηθευτεί πριν από 2 μήνες. Για τις λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση. Επίσης έχουν ήδη ξεκινήσει από τις δημοτικές υπηρεσίες οι απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους και για το λόγο αυτό τα σχολεία του Δήμου  Καρύστου θα παραμείνουν για αύριο κλειστά. Τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Αγαπητοί μου συμπολίτες

Τώρα απαιτείτε από όλους μας υπευθυνότητα και εγρήγορση. Τηρείστε τα μέτρα ευλαβικά. Μείνετε σπίτι και μετακινηθείτε μόνο για σοβαρούς και αναγκαίους λόγους., κρατείστε αποστάσεις και εφαρμόστε τα μέτρα ατομικής υγιεινής. Αν νιώσετε πιθανά συμπτώματα επικοινωνήστε με τον ιατρό σας για οδηγίες.

Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Έχουμε αποδείξει πως όταν θέλουμε μπορούμε ενωμένοι να καταφέρουμε πολλά. Ας δείξουμε τώρα τον καλύτερο μας εαυτό για να χτίσουμε ένα τοίχο προστασίας για όλους.

Θέλω να ευχηθώ στους συμπολίτες μου που δοκιμάζονται ταχεία ανάρρωση και πως η σκέψη όλων μας είναι κοντά τους.

Σας ευχαριστώ»

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα