Δήλωση διαμαρτυρίας του Δημάρχου Ν. Προποντίδας Εμμανουήλ Καρρά για τις συγχωνεύσεις σχολικών τμημάτων – Δήμος Νέας Προποντίδας

Με ένα πάτημα κουμπιού συγχωνεύουν δεκάδες σχολικά τμήματα και στοιβάζουν δεκάδες παιδικές ψυχές. Ζούμε από την Παρασκευή το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, από τότε δηλαδή που έγινε γνωστό πως με μία λίστα excel το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να εξαφανίσει τμήματα από τη σχολική πραγματικότητα εν μέσω σχολικής χρονιάς κι εν μέσω πανδημίας.

Μια κίνηση άκρως καταδικαστέα που θα μας βρει ενωμένους απέναντί της. Στον Δήμο μας δε δίστασαν να “βάλουν χέρι” ακόμη και στο ειδικό Δημοτικό Σχολείο. Ας μας φέρουν έστω και ένα επιχείρημα, ώστε να μας πείσουν για την απόφασή τους. Δεν μπορούν, γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα.           Απλά, δεν τους βγαίνουν τα νούμερα. Μόνο που η εκπαιδευτική κοινότητα και τα παιδιά μας πρέπει να αντιμετωπίζονται με ευαισθησία και προγραμματισμό κι όχι με ταχυδακτυλουργικά!

Καλώ τους συναδέλφους Δημάρχους, τους εκπαιδευτικούς και γονείς σε έναν κοινό αγώνα για την κατάργηση μιας άνευ προηγουμένου απόφασης. Θεατές στο θέατρο τους δεν θα γίνουμε.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα