Δήμαρχος Αμοργού στα ΜΜΕ: Η Αμοργός είναι ασφαλής και ξεχωριστός προορισμός

Ο Δήμαρχος Αμοργού, κ. Ελευθέριος Καραΐσκος, φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ3, στην εκπομπή «Περίμετρος» με την Κατερίνα Ρενιέρη και στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84, στην εκπομπή «Μια μέρα στην Αθήνα» με το Γιώργο Αποστολίδη.

Ο κ. Καραΐσκος αναφέρθηκε στη σημαντική προβολή που έχει η Αμοργός μέσα από τις σπουδαιότερες τουριστικές πλατφόρμες και διεθνή μέσα ενημέρωσης που την κατατάσσουν στους προορισμούς που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί. Αυτό είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής τουριστικής προβολής που υλοποιεί ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος Αμοργού δήλωσε αισιόδοξος για την τουριστική σεζόν και αναφέρθηκε στην πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και στην ετοιμότητα της Αμοργού για τη διαδικασία των εμβολιασμών.

Μέτρα για τις μετακινήσεις και ανοιχτά σχολεία

Παράλληλα ο κ.Καραΐσκος τόνισε την μεγάλη προσπάθεια του Δήμου σε συνεργασία με όλους τους κατοίκους του νησιού για να παραμείνει η Αμοργός covid-free. Υπενθύμισε πως έχει προτείνει δέσμη μέτρων για την ασφαλείς μετακινήσεις προς και από τα νησιά, μέτρα που δυστυχώς δεν έχουν υιοθετηθεί από τους αρμόδια υπουργεία και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στην συνεντεύξεις έγινε αναφορά στην επιστολή των μαθητών της νησιού για τα κλειστά σχολεία. Ο Δήμαρχος Αμοργού τόνισε πως δεν γίνεται να κλείνουν ολιγομελής τάξεις και να οδηγούνται παιδιά σε τηλεκπαίδευση και εγκλεισμό, όταν ζουν σε ένα νησί χωρίς κρούσματα.


Πηγή
Author: Chrisa Sarantopoulou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα