Δήμαρχος Μουζακίου στο OTAVOICE: “Δεν φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα από τον σεισμό – Αυτοψία άμεσα στα κτίρια” – OTA VOICE

Ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης με δηλώσεις του στο OTAVOICE ανέφερε ότι έχει δώσει ήδη εντολή να ξεκινήσουν έρευνες για τυχόν ζημιές σε όλα τα δημόσια και δημοτικά κτίρια μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στις 12:16 το πρωί, στην Ελασσόνα.

“Ήταν ένας πολύ δυνατός σεισμός και με διάρκεια” τόνισε σχετικά ο κ. Στάθης ο οποίος πρόσθεσε: “Βγήκαν όλοι έξω από τα κτίρια, από το Δημαρχείο και όλοι φυσικά από τα σχολεία της περιοχής, τα οποία θα μείνουν κλειστά αύριο και ενδεχομένως και την Παρασκευή μέχρι να ελεγχθούν όλα”.

Ήδη τα κλιμάκια έχουν σκορπιστεί στον Δήμο ξεκινώντας τους απαραίτητους ελέγχους ενώ ο Δήμαρχος τονίζει πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές και εγκλωβισμένους.

Φυσικά, μιλάμε για έναν Δήμο που δοκιμάστηκε σκληρά τους προηγούμενους μήνες από το πέρασμα του «Ιανού» και μέσα σε λίγο διάστημα κατάφερε να ορθοποδήσει και να επουλώσει τις αμέτρητες πληγές που άφησε η κακοκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ 

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα