Δήμος Γλυφάδας: Διανομή προϊόντων σε 250 οικογένειες της πόλης – OTA VOICE

Με διακριτικότητα και πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, ο Δήμος Γλυφάδας διένειμε σήμερα προϊόντα στους δικαιούχους Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD).

Περισσότερες από 250 οικογένειες της πόλης μας έκαναν χρήση του δικαιώματος αυτού και προσήλθαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΑΠΠΑ για να παραλάβουν τα είδη που τους αναλογούσαν. «Είμαστε κοντά σε όλους τους συμπολίτες μας και ιδιαιτέρως σε εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Ευχή μας, σύντομα να μη χρειάζονται στήριξη από την πολιτεία, μέχρι τότε όμως θα τους συνδράμουμε με όσα μέσα έχουμε στη διάθεσή μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Παρούσα στη διανομή και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής Δήμητρα Νάνου, καθώς επίσης και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, η οποία και συντόνισε τη δράση.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα