Δήμος Εορδαίας: Συντονισμός δράσεων για την ενίσχυσης του εμπορικού κόσμου της περιοχής – OTA VOICE

Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας του Δήμου Εορδαίας Ιωάννης Καραβασίλης. 

Στην συζήτηση που ακολούθησε διαπιστώθηκε η διάθεση συντονισμού κοινών δράσεων, προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του εμπορικού κόσμου της Εορδαίας και της διεκδίκησης ειδικής μέριμνας από πλευράς της Πολιτείας, για όλες τις πληττόμενες επιχειρήσεις της περιοχής μας η οποία βρίσκεται σε καθεστώς lockdown πλέον των 100 ημερών.

Νωρίτερα το πρωί της ίδια ημέρας ο Δήμαρχος Εορδαίας και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας, συναντήθηκαν τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγροτοκτηνοτρόφων Εορδαίας Δαμιανό Παπαδόπουλο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα, ενώ συμφωνήθηκε να κατατεθούν εγγράφως προς την Επιτροπή Ενέργειας, οι προτάσεις του Ε.Σ.Α. Εορδαίας, στο πλαίσιο  χάραξης κοινής στρατηγικής όλων των φορέων της περιοχής μας, για την αντιμετώπιση της απολιγνιτοποίησης και των συνεπειών που θα επιφέρει στην τοπική οικονομία.

Τέλος να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Ενέργειας έχει συστήσει ομάδα εργασίας, για τον καθορισμό των βημάτων και των ενεργειών της το προσεχές χρονικό διάστημα, ενώ θα συνεχιστούν οι συναντήσεις με τους φορείς του Δήμου Εορδαίας, το πρόγραμμα των οποίων έχει ήδη διαμορφωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ 

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα