Δήμος Ηλιούπολης: Εθελοντική αιμοδοσία στις 4 Απριλίου 2021

O Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό του έργο, διοργανώνει Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας Γενικού Αντικαρκινικού- Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών Άγιος Σάββας.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Σοφ. Βενιζέλου 112 την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 και ώρες 09.00 έως 13.00.

Σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τον αριθμό του Α.Μ.Κ.Α σας.

Λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων πρόληψης της διάδοσης του Κορωνοϊού, για την αποφυγή συγκέντρωσης πολιτών και τον περιορισμό της αναμονής, πρέπει κατά προτίμηση να κλείσετε ραντεβού στα τηλέφωνα 2109970 010 ,-009, -148, εργάσιμες ημέρες από 9:30 έως 12:00.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το έργο τέχνης της ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το υπέροχο έργο τέχνης που βλέπετε στη φωτογραφία της εμπειρικής και αυτοδίδακτης ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα