Δήμος Λαυρεωτικής – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής ανακοινώνει ότι υποβλήθηκε, σύμφωνα με το άρθρο 2Α του Ν. 3316/2005,  ΔΩΡΕΑΝ  η πλήρης και ολοκληρωμένη μελέτη για το έργο  «ΑΝΑΠΛΑΣΗ Λ. ΑΘΗΝΩΝ – ΣΟΥΝΙΟΥ, ΚΑΘΕΤΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ».

Η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαυρεωτικής (www.lavreotiki.gr ) και στην ιστοσελίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2Α του Ν. 3316/2005, όπως προστέθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 29 του Ν. 4014/2011 και διατηρήθηκε σε ισχύ, προκειμένου μέσα σε χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης να μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να λάβει γνώση και να υποβάλει παρατηρήσεις επί της προαναφερόμενης μελέτης.

Η μελέτη διατίθεται προς γνώση στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαυρεωτικής, Λ. Αθηνών Σουνίου 37, Κερατέα ΤΚ 19001. Τυχόν παρατηρήσεις μπορούν να υποβληθούν ταχυδρομικά στην παραπάνω διεύθυνση ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2299320221 κος Ιωάννης Λιέπουρης.

 

 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

 

ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

 

 

 Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής

Δημήτρης Λουκάς


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα