Δήμος Λαυρεωτικής – Μήνυμα Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των σημερινών αποτελεσμάτων, θέλω να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους εσάς, τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σήμερα ξεκινά ένα νέο ταξίδι για σας. Σήμερα κερδίσατε τον πρώτο μεγάλο αγώνα της ζωής σας, πετυχαίνοντας να εισαχθείτε στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ξεπερνώντας- τολμώ να πω- και τον ίδιο σας τον εαυτό, εν μέσω των πλέον δύσκολων συνθηκών της πανδημίας covid. Εύχομαι ολόψυχα η ζωή σας από δω και μπρος να είναι γεμάτη όμορφες στιγμές, να ευοδωθούν όλες σας οι προσπάθειες και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας.

Παράλληλα, θα ήθελα να συγχαρώ ολόθερμα τους γονείς, αλλά και τους καθηγητές, για την καταλυτική στήριξή τους σε μια πολύ ιδιαίτερη, απαιτητική και πρωτόγνωρη χρονιά, λόγω του κορωνοιού.

Κλείνοντας, θα ήθελα να απευθυνθώ, αγαπητά μου παιδιά, σε όλους εσάς που δεν είδατε σήμερα τον στόχο σας να επιτυγχάνεται.

Παιδιά μου, συνεχίστε με ζέση και αμείωτο πάθος να κυνηγάτε  τα όνειρά σας!

Η ζωή είναι πραγματικά μπροστά σας. Τίποτα δεν τελείωσε σήμερα. Όλα ΣΗΜΕΡΑ αρχίζουν. Αρκεί να θυμάστε ότι «γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι», δηλαδή όσο ζούμε, μαθαίνουμε, όπως είχε πει ο Σόλων ο Αθηναίος, γιατί «η εκπαίδευση είναι το πιο ισχυρό όπλο με το οποίο μπορεί κάποιος να αλλάξει τον κόσμο» σύμφωνα με τον αείμνηστο Νέλσον Μαντέλα.

Καλή σταδιοδρομία αγαπητά μου παιδιά και να κοιτάτε μόνο μπροστά!

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής

Δημήτρης Λουκάς


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα