Δήμος Λαυρεωτικής – Περιπολίες πυρασφάλειας στο Δήμο Λαυρεωτικής

Η Δημοτική Αρχή σας ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη με θέμα την προστασία της περιοχής μας από επαπειλούμενο κίνδυνο πυρκαγιάς, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην Αττική και των τεράστιων καταστροφών που έχουν προκληθεί.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε το θέμα της πυρασφάλειας της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λαυρεωτικής και έχοντας σαν γνώμονα τη διασφάλιση της αποτροπής δυσάρεστων καταστάσεων, αποφασίστηκε να εκτελούνται επιπλέον περιπολίες κατά τις βραδινές ώρες σε Κερατέα, Λαύριο, Άγιο Κωνσταντίνο, Λεγραινά και σε όλους τους οικισμούς.

Στελέχη της πυρασφάλειας, μαζί με αιρετούς, υπαλλήλους αλλά και εθελοντές εκτελούν περιπολίες στα όρια του Δήμου Λαυρεωτικής προκειμένου να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή πρόληψη.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς τόνισε: «Αυτές τις δύσκολες μέρες πρέπει να είμαστε όλοι σε επαγρύπνηση για να διαφυλάξουμε και να προστατέψουμε τον τόπο μας. Η συνεργασία και η συνεισφορά τόσο των στελεχών του Δήμου όσο και των εθελοντών είναι σημαντική για την πυροπροστασία της περιοχής μας».

dimitris loykas


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα