Δήμος Λαυρεωτικής – Συμπληρωματική χρηματοδότηση Δήμου Λαυρεωτικής για την «Ζ’ Παιδική Εξοχή Κερατέας»

Συμπληρωματική χρηματοδότηση, ύψους 100.000 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Λαυρεωτικής για την κάλυψη των δαπανών της κατασκήνωσης «Ζ’ Παιδική Εξοχή Κερατέας», από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς με αίτημά του είχε επισημάνει την αναγκαιότητα επιπλέον χρηματοδότησης για την κάλυψη των δαπανών που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της κατασκήνωσης, την προετοιμασία του χώρου και τη βελτίωση των εγκαταστάσεών τους.

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την ενίσχυση των παιδιών μας και των οικογενειών τους, χρηματοδοτώντας με επιπλέον  535.000 ευρώ δημοτικές κατασκηνώσεις. Με τον τρόπο αυτό, φροντίζουμε για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες, διευκολύνοντάς την καθημερινότητα πολλών οικογενειών, αλλά και ενισχύοντας το έργο των Δήμων».

«Βασικό μέλημα του Δήμου μας είναι να προσφέρουμε στους κατασκηνωτές της Ζ’ Παιδικής Εξοχής Κερατέας μια υψηλής ποιότητας φιλοξενία», τόνισε ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς. «Με την αμέριστη στήριξη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και ειδικά της Υφυπουργού κας Μιχαηλίδου Δόμνας, προχωράμε στη συντήρηση και βελτίωση των υποδομών της κατασκήνωσης ώστε τα παιδιά των συμπολιτών μας να απολαμβάνουν μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς στις διακοπές τους». 


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα