Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Δωρεάν δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων από το ΕΕΑ – OTA VOICE

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, πρωτοπόρο σε δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της εποχής, ξεκινάει το project «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους» και προχωράει στην υποστήριξη των μελών του με την δωρεάν δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων για τις επιχειρήσεις-μέλη του.

Αυτό είναι ένα καθοριστικό βήμα για το μέλλον και το Ε.Ε.Α. το κάνει πρώτο, στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματικότητα καθώς από μελέτη που εκπόνησε κρίνεται απαραίτητο ότι πλέον οι επιχειρήσεις πρέπει να θέσουν ως προτεραιότητα την άμεση ψηφιακή προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα.

Η έναρξη της δράσης υπολογίζεται εντός του πρώτου τριμήνου 2021, με υπεύθυνο παρακολούθησης και υλοποίησης τον Α’ Αντιπρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Νίκο Γρέντζελο.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Ο Δήμος μας στηρίζει τις επιχειρήσεις της πόλης, οι οποίες λόγω της πανδημίας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και στα πλαίσια αυτά, συνεργάζεται με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, αποδεχόμενος την πρόταση για το πρόγραμμα «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους» για τις επιχειρήσεις-μέλη του Ε.Ε.Α. Ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα και παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή των τοπικών μας επιχειρήσεων».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τώρα το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο project «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους» του ΕΕΑ και την δωρεάν δημιουργία Ηλεκτρονικού καταστήματος για την επιχείρησή σας πατώντας εδώ:

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα