Δήμος Παύλου Μελά: Εγγραφείτε στο αρχείο καλλιτεχνών – δημιουργών

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά και η Εντεταλμένη σε θέματα Πολιτισμού Ευαγγελία Καρακούτα, θέλοντας να γνωρίσουν το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης μας, προχωρούν στη δημιουργία «Αρχείου Καλλιτεχνών – Δημιουργών» όλων των μορφών της τέχνης.

Στο αρχείο αυτό καλούνται να εγγραφούν όσοι είναι κάτοικοι – δημότες του δήμου Παύλου Μελά και δραστηριοποιούνται στο χώρο της τέχνης (καλλιτεχνικής δημιουργίας, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά), είτε ως μεμονωμένοι καλλιτέχνες είτε ως ομάδες και καλλιτεχνικά σχήματα.

Σκοπός της δημιουργίας του αρχείου είναι:

➢ Να γνωρίσουμε τους καλλιτέχνες και το έργο τους

➢ Να τους φέρουμε σε επαφή, μέσα από το έργο τους, με το κοινό της περιοχής μας και της πόλης ευρύτερα

➢ Να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις προτάσεις τους

➢ Να συνεργαστούμε

Αγαπητοί φίλοι καλλιτέχνες – δημιουργοί

Όσοι ασχολείστε με τις τέχνες και επιθυμείτε στο παραπάνω πλαίσιο να μας γνωστοποιήσετε το έργο σας, σας καλούμε να γνωριστούμε δίνοντάς μας τα στοιχεία σας και στέλνοντάς μας ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς σας.

Το έργο σας μπορεί να είναι:

  • Θέατρο – κουκλοθέατρο – θέατρο σκιών
  • Κινηματογράφος
  • Εικαστικές τέχνες (ζωγραφική, κόμικ, αγιογραφία,γλυπτική, χαρακτική, graffiti)
  • Αρχιτεκτονική
  • Video art και λοιπές ψηφιακές τέχνες
  • Φωτογραφία
  • Μουσική
  • Χορός
  • Κεραμική
  • Συγγραφή (Λογοτεχνία, ποίηση, σενάριο)
  • Άλλο

Σημείωση: Ο παραπάνω κατάλογος μορφών δημιουργίας γίνεται κυρίως προς διευκόλυνση της καταγραφής και δεν είναι σε καμία περίπτωση αυστηρή η διάκρισή τους. Κάποια έργα μπορεί να εντάσσονται σε περισσότερες από μια κατηγορίες οπότε σημειώστε σχετικά.

Οι τρόποι που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να στείλετε ένα δείγμα από τη δουλειά σας είναι:

  1. Να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα πατώντας ΕΔΩ και να μας στείλετε τη δουλειά σας ψηφιακά (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, wetransfer, σύνδεσμοι προς δικτυακό τόπο ή κοινωνικό δίκτυο κλπ).
  2. Να ετοιμάσετε και να μας στείλετε φάκελο με την αίτηση που θα συμπληρώσετε (μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας ΕΔΩ ή να την παραλάβετε από το γραφείο πολιτισμού), συνοδευόμενη από δείγμα του έργου σας σε ψηφιακή κατά προτίμηση μορφή ή έντυπα, αν αυτό δεν είναι εφικτό. Έργα που θα προσκομίσετε σε έντυπη μορφή θα πρέπει να είναι έγχρωμα αντίγραφα. Το οπτικοακουστικά έργα εξυπακούεται ότι μπορούν να σταλούν ή να επισυναφθούν μόνο ψηφιακά.
  1. Να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στη συμπλήρωση της αίτησης και σε ότι άλλο απαιτείται.

Πιστεύουμε ότι με το έργο σας θα συμβάλλετε στην πολιτιστική δημιουργία και ανάπτυξη του δήμου, αλλά και στην προσωπική σας συνομιλία με το κοινό μέσα από αυτό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

2313 302835, -937, -938, Email: [email protected]

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα