Δήμος Σύρου-Ερμούπολης: Πρώτη αποστολή ανταποδοτικής ανακύκλωσης

Η πρώτη αποστολή της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ρούχων, υποδημάτων και λευκών ειδών, μετά από τη μετάβασή της στη Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.  

Οκτώ (8) τόνοι και εκατό (100) κιλά ρούχα απεστάλησαν στην συνεργαζόμενη εταιρεία RECYCOM, τα οποία «επέστρεψαν» με τη μορφή δωροεπιταγών τροφίμων. Οι δωροεπιταγές διατέθηκαν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των δύο εκκλησιών της Σύρου στους συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη στήριξης τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.Αξίζει να τονίσουμε ότι σε δεκαπέντε (15) μόλις μήνες, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από τριάντα τέσσερις (34) τόνοι ρούχων. Υπενθυμίζουμε ότι οι κόκκινοι κάδοι Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, οι οποίοι δέχονται καθαρά ρούχα και άλλα συναφή υλικά, κλεισμένα σε σακούλες, είναι τοποθετημένοι σε δύο σημεία του νησιού : στην Ερμούπολη (στον δημοτικό χώρο στάθμευσης πλησίον Σκλαβενίτη) και στον Φοίνικα (έμπροσθεν του αγροτικού ιατρείου).Ευχαριστούμε θερμά την «ΕΡΜΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ» για την πρωτοβουλία της να μεταφέρει δωρεάν το φορτίο ρούχων στην Αθήνα, καθώς και τον Σύλλογο Φορτοεκφορτωτών Σύρου για τη δωρεάν ζύγιση.Ιδιαίτερα, όμως, ευχαριστούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, που έφεραν το νησί στην πρώτη θέση της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης από τον πρώτο κιόλας χρόνο, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειές μας και αποδεικνύοντας τόσο την οικολογική τους συνείδηση όσο και την κοινωνική τους αλληλεγγύη. 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα