Δήμος Τρικκαίων: Καθαρισμός καναλιών και αντιπλημμυρική προστασία στα Μ. Καλύβια – OTA VOICE

Ο καθαρισμός καναλιών είναι η πρώτη από τις παρεμβάσεις και τα έργα του Δήμου Τρικκαίων σε περιοχές που επλήγησαν από τον «Ιανό».
Οι πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου αντιμετωπίστηκαν σε πρώτη φάση άμεσα, εκείνες τις ημέρες, από τον Δήμο και με τη συνεργασία όλων των συναρμόδιων φορέων.
Αμέσως μετά τις ο Δήμος Τρικκαίων δημοπράτησε το έργο «Αποκατάσταση ζημιών σε δημόσιες υποδομές στις Τοπικές Κοινότητες Μεγάλων Καλυβίων, Αγίας Κυριακής και Γλίνους».

Οι διαδικασίες ανέδειξαν εργολάβο την εταιρεία ΤΡΙΚΑΤ ΑΒΕΤΕ που υπέγραψε τη σύμβαση παραμονή Χριστουγέννων του 2020 με 326.195,19 €. Ηδη ο καθαρισμός καναλιών στα Μεγάλα Καλύβια ξεκίνησε, ενώ θα γίνουν παρεμβάσεις και στα άλλα χωριά της ΔΕ Μ. Καλυβίων.

Επίσης, το έργο περιλαμβάνει έργα, παρεμβάσεις, αποκαταστάσεις, τόσο στα αγροτικά κανάλια και τους αγροτικούς δρόμους, όσο και σε δημόσια κτήρια και υποδομές. Όπως τόνισαν οι αντιδήμαρχοι κ. Μητσιάδη και Κρανιάς, «έμφαση δίνεται στον αγροτικό τομέα, που αποτελεί κύρια απασχόληση για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και συνολικότερα στη βελτίωση των υποδομών και στις προληπτικές παρεμβάσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα