ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Νέος ελαστικοφόρος εκσκαφέας / φορτωτής στα Δερβενοχώρια για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας και των υπηρεσιών του Δήμου

Ένας καινούριος, υπερσύγχρονος 4Χ4 ισότροχος ελαστικοφόρος εκσκαφέας/φορτωτής πολλαπλής χρησιμότητας εντάχθηκε στον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου Τανάγρας. Ο ελαστικοφόρος εκσκαφέας /φορτωτής παραδόθηκε και θα χρησιμοποιείται  στη Δ.Ε. Δερβενοχωρίων.

 Το μηχάνημα διαθέτει κινητήρα 110 ΗP/500Νm και είναι σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, που πληρεί όλους τους νομικούς και περιβαλλοντικούς κανονισμούς και θα επιχειρεί για το άνοιγμα και τη συντήρηση δασικών δρόμων, για εκσκαφές, φορτώσεις και έργων της Πυροπροστασίας και Πολιτικής Προστασίας, για το άνοιγμα των χειμάρρων, την απομάκρυνση μπαζών, κλαδιών, αντικειμένων από δασικές εκτάσεις και εντός αστικού ιστού του Δήμου για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ήταν 99.820,00 ευρώ (συμπ. Φ.Π.Α) και η χρηματοδότησή της πραγματοποιήθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου Τανάγρας.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι:

“Ο νέος ελαστικοφόρος εκσκαφέας /φορτωτής που παρέλαβε η  Δ.Ε. Δερβενοχωρίων θα προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε όλο το φάσμα των καθημερινών αναγκών του Δήμου και των Υπηρεσιών του καθώς και των αναγκών της Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή αυτή.

Στόχος μας ήταν και είναι η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η βελτίωση της καθημερινότητάς τους καθώς και η αντιμετώπιση δύσκολων  κι έκτακτων καταστάσεων, έτσι ώστε ο Δήμος μας –στο μέτρο του δυνατού–  να μπορεί να επεμβαίνει προς όφελος πάντα των δημοτών μας συμβάλλοντας στην προστασία της ζωής, της υγείας, της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος.

Το σχέδιο εκσυγχρονισμού, ανανέωσης και προμήθειας απαραίτητου εξοπλισμού- που είτε ήταν πεπαλαιωμένος, είτε ανύπαρκτος αποτελούσε το μεγάλο στοίχημα της δημοτικής αρχής. 

Σήμερα, νιώθω ικανοποιημένος γιατί σταδιακά και οργανωμένα έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε και να εκσυγχρονίσουμε τον Δήμο μας και τις υπηρεσίες του. ”

25-01-2022-Νέος ελαστικοφόρος εκσκαφέας, φορτωτής στα Δερβενοχώρια


Πηγή
Author: Pavlos Louzis

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα