ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Δήμος Τανάγρας παρέδωσε τη νέα, σύγχρονη αίθουσα στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Ασωπίας

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας παρέδωσε μέσα στον Φεβρουάριο,  στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Ασωπίας τη νέα προκατασκευασμένη αίθουσα, εμβαδού 40,50 τ.μ..

Η νέα αίθουσα που πληρεί όλες τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές που προβλέπονται από τις “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” (πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων), όπως προδιαγραφές θερμομόνωσης, υγρομόνωσης, ηχομόνωσης, πυροπροστασίας κλπ.,  πρόκειται να καλύψει εκπαιδευτικές ανάγκες της σχολικής ζωής και να βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες, που βιώνουν καθημερινά μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δήλωσε ότι «Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου δώσαμε άμεσα και όσο το δυνατόν συντομότερα, την καλύτερη λύση στο στεγαστικό πρόβλημα που είχε ανακύψει για το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου με Λ.Τ.  Ασωπίας. Θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο, ώστε ζητήματα που επηρεάζουν την ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία και το έργο των εκπαιδευτικών να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά».

asp (4)1-3-2021 ΠΡΟΚΑΤ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ Λ.Τ. ΑΣΩΠΙΑΣ

Πηγή
Author: Pavlos Louzis

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα