ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14/10/2021 ΔΩΡΕΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΜΕΣΩ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14/10/2021

Στις 12 Οκτωβρίου 2021 είχαμε τη τιμή να μας επισκεφθεί ο νομαρχιακός σύλλογος Αμεα Ν. Καβάλας στο ισόγειο του Δημαρχείου << Φρίξος Παπαχρηστίδης >>φέρνοντας μαζί τους ένα πολύ σημαντικό δώρο <<ανθρωπιάς>>. Έπειτα από αίτημα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παγγαίου για έναν ανήλικο που νοσεί από μία σπάνια ασθένεια και χρειαζόταν άμεσα αναπηρικό αμαξίδιο καθώς οι δύσκολες συνθήκες που βιώνει η οικογένεια δεν επέτρεπε να πραγματοποιηθεί η αγορά του παρά τις προσπάθειες για να καταστεί αυτό εφικτό, τελικά η ελπίδα όλων βρήκε ανταπόκριση.

Από την ίδρυση του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παγγαίου ο νομαρχιακός σύλλογος Αμεα Καβάλας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την υπηρεσία και η καλή συνεργασία είναι πλέον δεδομένη. Μέσα από ιδιώτη εθελοντή που η επιχειρήση που εκπροσωπεί το πρόσωπο αυτό θέλοντας να κρατήσει την ανωνυμία του και εδράζεται στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καβάλας , άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα και προχώρησε στην αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου φέρνοντας πολλά χαμόγελα στο Κέντρο μας , στον σύλλογο Αμεα Καβάλας αλλά και στην ίδια την οικογένεια.

Αμέσως μετά τη παράδοση του αμαξιδίου από τον κ. Κρεμμύδα τον πρόεδρο του νομαρχιακού συλλόγου Αμεα Καβάλας και των συνεργατών του , μη μπορώντας ο ανήλικος να μετακινηθεί,παραδόθηκε το πολύτιμο μέσον στην οικογένεια.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κρεμμύδα για τη πολύτιμη συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια όπως και τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν και δεσμευόμαστε για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο που δίχως περισσότερη σκέψη , προέβη σε μία σημαντική κίνηση ανθρωπιάς δίνοντας νέα ζωή σε έναν νέο άνθρωπο που το είχε τόσο πολύ ανάγκη.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα