«Δεν Ακούω Δεν Βλέπω Δεν Μιλάω» Θεατρική Παράσταση, την Κυριακή, 1η Αυγούστου, στο Ανοιχτό Θέατρο Αγροκηπίου στον Ασπρόπυργο | Δήμος Ασπροπύργου

«Δεν Ακούω  Δεν Βλέπω  Δεν Μιλάω»
Θεατρική Παράσταση, την Κυριακή, 1η  Αυγούστου,
στο Ανοιχτό Θέατρο Αγροκηπίου στον Ασπρόπυργο

Μια κωμωδία που αγαπήθηκε όσο λίγες και απέκτησε φανατικό κοινό.

ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Δημήτριος Καγιάς σας προσκαλούν στην θεατρική παράσταση «Δεν Ακούω, Δεν Βλέπω, Δεν Μιλάω» του Γιώργου Θεοδοσιάδη, την Κυριακή, 1η Αυγούστου 2021 στις 21:00, στο Ανοιχτό Θέατρο του Αγροκηπίου, στον Ασπρόπυργο.

 Η ιστορία ενός κουφού, ενός τυφλού και ενός μουγκού, φίλων που ζουν μαζί και αντιμετωπίζουν από κοινού, τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή τη μικρή Βαβέλ, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνει τόσο όσο…μέχρι που στη ζωή τους μπαίνει μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία και τότε αλλάζουν όλα….Την διεκδικούν και οι τρεις, αλλά ποιος και με τι τρόπο θα τη κερδίσει;

Το “Δεν Ακούω, Δεν Βλέπω, Δεν Μιλάω”, εμπνευσμένο από τον ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής είναι μια ιδιαίτερη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι κι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Γιώργος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαΐδης και η Μυριέλλα Κουρεντή.

Σημειώνεται ότι, για λόγους πρόληψης και προφύλαξης από τον κορωνοϊό και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα,  οι εκδηλώσεις θα είναι μόνο για καθήμενους σε προκαθορισμένο χώρο. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική. Προς αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε να προσέρχεστε 30 λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της εκδήλωσης.

Η  είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν, με κάρτες εισόδου που θα διατίθενται στο Θέατρο.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα