Διάθεση κλιματιζόμενου χώρου στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρατείνει τη διάθεση του κλιματιζόμενου χώρου στο χώρο υποδοχής πολιτών (φουαγιέ) στο ισόγειο του Δημαρχείου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Έπειτα από την επικαιροποιημένη πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) και το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων για ιδιαίτερα αυξημένες θερμοκρασίες στην Αττική και αυτή την εβδομάδα, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρατείνει τη διάθεση του κλιματιζόμενου χώρου στο χώρο υποδοχής πολιτών (φουαγιέ) στο ισόγειο του Δημαρχείου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, Βούλα), για τη φιλοξενία συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (άστεγοι, ηλικιωμένοι κ.λ.π.), έως και την Παρασκευή 6 Αυγούστου. 

Υπενθυμίζουμε ότι στον χώρο θα τηρηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα για την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκα και τήρηση των αποστάσεων.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 213 2020000

Ώρες λειτουργίας κλιματιζόμενου χώρου

Δευτέρα έως Παρασκευή: Από τις 7:00 π.μ. έως τις 22:00 μ.μ.

Σάββατο και Κυριακή: Από τις 10.00 π.μ. έως τις 20.00 μ.μ.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!
Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα