ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα Παραμυθένιο Χειροποίητο Έργο Τέχνης από πηλό

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα Χειροποίητο Έργο Τέχνης από πηλό – σπιτάκι μανιτάρι σας περιμένει!!!

Ένας τυχερός αναγνώστης μας θα κερδίσει αυτό το υπέροχο δώρο!

Παραμυθένιο, με όμορφα χρώματα, σε Διαστάσεις: Υ: 35cm, Ø11cm, handmade, για να διακοσμήσετε το χώρο σας και κάθε φορά που βλέπετε αυτό το Έργο Τέχνης από πηλό να ονειρεύεστε!!!

Πάρτε μέρος στο Διαγωνισμό μας ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα και κερδίστε το διακοσμητικό χειροτέχνημα της εθελόντριας Βασιλική Τσέγκου του Φιλανθρωπικού Οργανισμού “Σκοπός Ζωής” !

Εύκολα και γρήγορα πάρτε μέρος στην κλήρωση


⇒ Like στο post &  Tag φίλους σας που θα τα δουν και θα ξετρελαθούν

⇒ Like στη σελίδα μας στο Facebook Best News

⇒ Like στη σελίδα στο Facebook του Σκοπός Ζωής

Προσοχή! Ακολουθήστε και τα 3 απλά βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας

®️ Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 18/04/2021 και ώρα 19:00, με την βοήθεια της ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ που χρησιμοποιούμε σε όλους μας τους διαγωνισμούς, προκειμένου να εξασφαλιστεί δίκαιο αποτέλεσμα!

Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί μέσω σχετικής ανάρτησης στη σελίδα μας στο instagram, στο Facebook και στο site μας, ενώ θα ειδοποιηθεί και με προσωπικό μήνυμα.

Κερδίστε τώρα!

Καλή επιτυχία!!!

– – –

info

Η Βασιλική Τσέγκου κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, είναι συνταξιούχος και η ζωή της απέκτησε ξανά δημιουργικό νόημα μέσα από την ενασχόλησή της με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό “Σκοπός Ζωής

Είναι Εθελοντής Συνεργάτης του Σκοπού Ζωής, του Φιλανθρωπικού Οργανισμού που στηρίζει καλλιτέχνες, χειροτέχνες, δημιουργούς.

Με τη στήριξη του Σκοπού Ζωής κατόρθωσε να ανοίξει το δικό της φυσικό κατάστημα – εργαστήρι και παράλληλα προωθεί τα έργα της μέσα από το eshop του Σκοπού Ζωής!!! 

Η ίδια δηλώνει: «Παρόλο που βγήκα στη σύνταξη, νιώθω ξανά δημιουργική και χρήσιμη και παράλληλα συνεισφέρω με το εισόδημα που αποκτώ στις ανάγκες τις οικογένειας! Επιπροσθέτως, μέρος των πωλήσεων από τα έργα πηγαίνει σε άλλους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη! Η χαρά μου είναι μεγάλη!!! Μόνο μέσα από το Σκοπό Ζωής θα μπορούσα να το πετύχω αυτό, γιατί η στήριξη που μας παρέχει είναι ουσιαστική γεμάτη αγάπη και ενδιαφέρον. Το ταξίδι αυτό μόλις άρχισε…»

Μπορείτε να βρείτε όλες τις υπέροχες δημιουργίες της και να παραγγείλετε ό,τι σας αρέσει σε πολύ καλές τιμές στο eshop του Σκοπού Ζωής ΕΔΩ

Έργο Τέχνης από πηλό

Στηρίξτε κι εσείς αυτό το “ταξίδι” με τις αγορές σας κι αν είστε δημιουργός γίνετε κι εσείς Εθελοντής Συνεργάτης του Σκοπού Ζωής και προωθήστε το έργο σας προσφέροντας παράλληλα στον συνάνθρωπο!

Χειροποίητο Έργο Τέχνης από πηλό

Εθελόντρια: Βασιλική Τσέγκου – “Πηλός & Τέχνη”

Περιγραφή προϊόντος: Χειροποίητο σπιτάκι μανιτάρι, εξ’ ολοκλήρου κατασκευή από πηλό.


Η l’artigiano κάνει δώρο ένα SONY PS5

Η lartigiano διενεργεί διαγωνισμό στο επίσημο Instagram account της και κάνει δώρο ένα SONY PS5 Digital Edition στους gamers που θέλουν να απογειώσουν την εμπειρία τους.


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα