Διαγωνισμός για αναβάθμιση λογισμικού επεξεργασίας Πράξεων Εφαρμογής και εκπαίδευση προσωπικού – Δήμος Φυλής


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
Ταχ. Διεύθυνση : Πλατεία Ηρώων, Άνω Λιόσια
Τηλ.: 2132042718
FAX: 2132042714
e-mail :[email protected]

Άνω Λιόσια 29-07-2021
Αριθ. Πρωτ.: 23386

 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Συνοπτικού Διαγωνισμού,
για την επιλογή αναδόχου για την υπηρεσία «α) Επικαιροποίηση και αναβάθμιση του λογισμικού επεξεργασίας Πράξεων Εφαρμογής που είναι εγκατεστημένο στους σταθμούς εργασίας του Δήμου Φυλής, εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του και συλλογή και ομαδοποίηση όλων των στοιχείων των κυρωμένων πράξεων εφαρμογής και των διορθωτικών τους. β) Δημιουργία ενιαίου ψηφιακού αρχείου συμβατού με το λογισμικό που χρησιμοποιείται στις υπηρεσίες του Δήμου, στο οποίο θα ενταχθούν οι Κυρωμένες Πράξεις Εφαρμογής καθώς και οι διορθωτικές πράξεις αυτών για κάθε μία από τις Πολεοδομικές Ενότητες «Ζωφριά Ι» και «Ζωφριά ΙΙ» , με σκοπό την εκτύπωση των πράξεων επιβολής εισφοράς σε χρήμα»
Α.Μ.: 182/2021, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 74.040,65 € με Φ.Π.Α.24%

Ο Δήμαρχος Φυλής ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Συνοπτικό Διαγωνισμό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε με το Ν.4782/2021 (Α’ 36), και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «α) Επικαιροποίηση και αναβάθμιση του λογισμικού επεξεργασίας Πράξεων Εφαρμογής που είναι εγκατεστημένο στους σταθμούς εργασίας του Δήμου Φυλής, εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του και συλλογή και ομαδοποίηση όλων των στοιχείων των κυρωμένων πράξεων εφαρμογής και των διορθωτικών τους. β)  Δημιουργία ενιαίου ψηφιακού αρχείου συμβατού με το λογισμικό που χρησιμοποιείται στις υπηρεσίες του Δήμου, στο οποίο θα ενταχθούν  οι Κυρωμένες Πράξεις Εφαρμογής καθώς και οι διορθωτικές πράξεις αυτών για κάθε μία από τις Πολεοδομικές Ενότητες «Ζωφριά Ι» και «Ζωφριά ΙΙ» , με σκοπό την εκτύπωση των πράξεων επιβολής εισφοράς σε χρήμα» συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 74.040,65€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% (59.710,20€ + Φ.Π.Α.24% 14.330,45€).

Αντικείμενο της σύμβασης  είναι α) Η επικαιροποίηση και αναβάθμιση του λογισμικού επεξεργασίας Πράξεων Εφαρμογής που είναι εγκατεστημένο στους σταθμούς εργασίας του Δήμου Φυλής η εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του και η συλλογή και ομαδοποίηση όλων των στοιχείων των κυρωμένων πράξεων εφαρμογής και των διορθωτικών τους. β)  Η δημιουργία ενιαίου ψηφιακού αρχείου συμβατού με το λογισμικό που χρησιμοποιείται στις υπηρεσίες του Δήμου, στο οποίο θα ενταχθούν  οι Κυρωμένες Πράξεις Εφαρμογής καθώς και οι διορθωτικές πράξεις αυτών για κάθε μία από τις Πολεοδομικές Ενότητες «Ζωφριά Ι» και «Ζωφριά ΙΙ» , με σκοπό την εκτύπωση των πράξεων επιβολής εισφοράς σε χρήμα.

Στα πλαίσια της υλοποίησης των έργων υποδομής στις περιοχές επέκτασης του σχεδίου πόλης, είναι απαραίτητη η οργάνωση της διαδικασίας είσπραξης των εισφορών σε χρήμα για τη χρηματοδότησή τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας αποτελούν η ικανότητα στη χρήση του κατάλληλου λογισμικού από το προσωπικό της υπηρεσίας, μέσω της εκπαίδευσής του και η εισαγωγή όλων των δεδομένων στο ενιαίο αρχείο της εφαρμογής. Εξαιτίας του ότι παρήλθε μεγάλο χρονικό διάστημα από την κύρωση των πράξεων εφαρμογής έως σήμερα και της σύνταξης πολλών διορθωτικών πράξεων, είναι απαραίτητος ο συντονισμός της συλλογής των απαραίτητων στοιχείων και οργάνωσης της πληροφορίας σε ενιαία ψηφιακή βάση δεδομένων από την οποία θα παραχθούν τα επιδοτήρια για την είσπραξη των εισφορών. Επίσης λόγω του ότι οι κυρωμένες Πράξεις Εφαρμογής, υλοποιήθηκαν από διάφορους μελετητές με χρήση διαφορετικών προγραμμάτων και δομών δεδομένων, είναι απαραίτητη η ομογενοποίηση των στοιχείων τους και η εισαγωγή τους στην ενιαία ψηφιακή βάση δεδομένων.

Η παροχή υπηρεσιών θεωρείται εκτελεσθείσα μετά την ολοκλήρωση κάθε συμφωνηθείσας παροχής υπηρεσιών με τη σύμφωνη γνώμη της επιτροπής παραλαβής της Αναθέτουσας Αρχής και την εξόφληση του συμβατικού τιμήματος και μετά την έκδοση του τεχνικού δελτίου παροχής υπηρεσιών από τον  οικονομικό φορέα.

Η διάρκεια υλοποίησης του αντικειμένου της Σύμβασης ορίζεται σε ογδόντα τρεις  (83) ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της. Η σύμβαση δύναται να ολοκληρωθεί και σε μικρότερο χρονικό διάστημα, ή να παραταθεί εφόσον είναι αναγκαίο.

Η υπηρεσία κατατάσσεται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων CPV: 72320000-4    Υπηρεσίες Βάσεων Δεδομένων.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσόν των 74.040,65€ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 59.710,20€,  ΦΠΑ : 14.330,45€) και θα καλυφθεί από τον Κ.Α. 40-6142.10001 του τακτικού προϋπολογισμού του Δήμου για το οικονομικό έτος 2021.

Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει τιμής. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με τη διαδικασία συνοπτικού διαγωνισμού του άρθρου 117 του ν.4412/16 όπως τροποποιήθηκε με το Ν.4782/2021 (Α’ 36), και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 07/09/2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. O  διαγωνισμός  θα  διεξαχθεί  στο  Δημοτικό  κτήριο  που  βρίσκεται  επί  της  Πλατείας Ηρώων, Άνω Λιόσια, 13341 την 07/09/2021 ημέρα Τρίτη και από ώρα 10:00 έως 11:00 π.μ. (ώρα λήξης παράδοσης των προσφορών). Οι προσφορές υποβάλλονται στην έδρα του Δήμου Φυλής που βρίσκεται  επί της  Πλατείας Ηρώων, Άνω Λιόσια, Τ.Κ 13341.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4, 5, 6 και 7 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής, κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 72 του Ν.4412/2016.

Προσφορές θα υποβληθούν σύμφωνα με την αναλυτική διακήρυξη.

Γενικές πληροφορίες παρέχονται και από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Φυλής, Διεύθυνση Πλατεία Ηρώων, Τ.Κ 13341, Τηλ. 213 2042716, Fax. 213 2042714. Οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς μπορούν να έχουν πλήρη πρόσβαση στα τεύχη του διαγωνισμού επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του Δήμου Φυλής http://www.fyli.gr. Η περίληψη της Διακήρυξης, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, στον ιστότοπο http://et.diavgeia.gov.gr/  και ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής, στη διεύθυνση (URL): www.fyli.gr, δημοσιεύεται επίσης στον Ελληνικό Τύπο, σύμφωνα με το άρθρο 66 του Ν. 4412/2016. Η δαπάνη των δημοσιεύσεων στον Ελληνικό Τύπο βαρύνει τον ανάδοχο.

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΠΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Συνημμένα Αρχεία :

Για συμπληρωματικά αρχεία, στείλτε μήνυμα στο [email protected]  για να σας αποσταλούν με email


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα