Διαγωνισμός για ασφάλιση οχημάτων του Δήμου Φυλής – Δήμος Φυλής


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
Ταχ. Διεύθυνση : Πλατεία Ηρώων, Άνω Λιόσια
Τηλ.: 2132042718
FAX: 2132042714
e-mail :[email protected]

Άνω Λιόσια 20-05-2021
Αριθ. Πρωτ.: 13452

 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Συνοπτικού Διαγωνισμού,
για την επιλογή αναδόχου για την υπηρεσία
«ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ»
Α.Μ.: 114/2021, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 71.000,00 € με Φ.Π.Α.24%

Ο Δήμαρχος Φυλής διακηρύσσει Συνοπτικό διαγωνισμό, σύμφωνα µε  τις  διατάξεις  του  Ν. 4412 / 2016  και  µε  κριτήριο  κατακύρωσης  την  πλέον  συμφέρουσα  από  οικονομική  άποψη προσφορά, βάσει τιμής, για την επιλογή αναδόχου για την υπηρεσία «ΑΣΦΑΛΙΣΗ  ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΦΥΛΗΣ». Η δαπάνη για την εν λόγω σύμβαση προϋπολογίζεται ενδεικτικά στο συνολικό ποσό των εβδομήντα ενός χιλιάδων  ευρώ (71.000,00 €) , συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η ασφάλιση  όλων  των  οχημάτων  και  των  μηχανημάτων  έργου  του  Δήμου  Φυλής , για  χρονικό  διάστημα  ενός (1) έτους  από  την  ημερομηνία  υπογραφής  της  σχετικής  σύμβασης .

Για όλα τα οχήματα η ασφάλιση θα πρέπει να περιλαμβάνει τα κατώτατα όρια υποχρεωτικής  ασφάλισης που ορίζει ο νόμος, δηλαδή : Σωματικές βλάβες έναντι τρίτων, Υλικές ζημίες έναντι  τρίτων, Βλάβες αστικής ευθύνης, Νομική προστασία, Θραύση κρυστάλλων χωρίς απαλλαγή σε μη  συμβεβλημένα συνεργεία και με όριο κάλυψης 1.000 € & Προστασία ασφαλίστρου.                                       

Επίσης την αστική ευθύνη των μηχανημάτων έργου, των υπερκατασκευών, των γερανών & των καλαθοφόρων για την λειτουργία τους ως εργαλείο, με καλύψεις για σωματικές βλάβες τρίτων με κεφάλαιο 206.000 € και για υλικές ζημιές 41.000 € ανά ατύχημα, χωρίς απαλλαγή.                             

Ειδικότερα για το στόλο των επιβατικών οχημάτων του Δήμου, επιπλέον κάλυψη οδικής βοήθειας.                   

Επίσης κάλυψη οδικής βοήθειας που αφορά το σύνολο των βαρέων οχημάτων και έως τριάντα (30) μεταφορές ετησίως, σε περίπτωση που απαιτηθεί .

Επιπροσθέτως για τα οχήματα με αριθμούς κυκλοφορίας ΚΗΗ 3274, ΚΗΗ 3272, ΜΕ 138965, ΜΕ 138966, πέραν των προαναφερθέντων καλύψεων, να δοθεί κάλυψη πυρός, ολικής κλοπής, ζημιές εξ’ αιτίας τρομοκρατικών και πολιτικών ταραχών, με μηδενική απαλλαγή. Επίσης για το όχημα με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ 5572, επιπλέον κάλυψη αξίας 21.500,00 €, πυρός, ολικής – μερικής κλοπής, ζημιές από φυσικά φαινόμενα, χαλαζόπτωση, τρομοκρατικές και πολιτικές ταραχές, στάσεις και απεργίες με μηδενικά απαλλαγή, καθώς και κάλυψη ίδιων ζημιών με απαλλαγή 440,00 €, με επέκταση στην κάλυψη ζημιών που θα προκαλέσει ο κλέφτης κατά την αυτογνώμονα αφαίρεση του οχήματος.  

Τα προς προμήθεια είδη κατατάσσονται στον κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων  CPV :  66514110-0  ( Υπηρεσίες  Ασφάλισης  Μηχανοκίνητων Οχημάτων).

Η  δαπάνη  προϋπολογίζεται  να  ανέλθει  στο  μικτό  ποσό  των  71.000 € συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ  και των λοιπών επιβαρύνσεων και θα καλυφθεί από τους επιμέρους Κωδικούς Αριθμούς των υπηρεσιών του Δήμου του προϋπολογισμού για το έτος 2021.                          

Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει  τιμής.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δήμου Φυλής (Πλατεία Ηρώων 1), την Τρίτη 01-06-2021, ώρα 11:00 (ημερομηνία και χρόνος διενέργειας του διαγωνισμού & έναρξη αποσφράγισης προσφορών), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού, δηλαδή 01/06/2021 και ώρα 11:00. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν ασφαλιστικές επιχειρήσεις που ασκούν νόμιμα στην Ελλάδα δραστηριότητα ασφάλισης ευθύνης αυτοκινήτων, καθώς επίσης και διαμεσολαβούντα στις ασφαλίσεις πρόσωπα, σύμφωνα με το Ν.2496/97 «Ασφαλιστική σύμβαση» όπως ισχύει αποδεικνυόμενης της ιδιότητας των ενδιαφερομένων με επίσημα έγγραφα.

Είναι υποχρεωτική η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης από κάθε ενδιαφερόμενο διαμεσολαβούν στην ασφάλιση πρόσωπο (πράκτορας, μεσίτης, παραγωγός ασφαλίσεων κλπ.) για λογαριασμό ποιάς ή ποιών ασφαλιστικών εταιρειών διαμεσολαβούν και η προσκόμιση αντιγράφου σύμβασης συνεργασίας με αυτήν ώστε να αποκλειστεί η περίπτωση υποβολής περισσότερων της μίας προσφοράς από την αυτή Ασφαλιστική Επιχείρηση.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος Ι της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ’ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής.

Προσφορές θα υποβληθούν σύμφωνα με την αναλυτική διακήρυξη.

Γενικές πληροφορίες παρέχονται και από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Φυλής, Διεύθυνση Πλατεία Ηρώων, Τ.Κ 13341, Τηλ. 213 2042716, Fax. 213 2042714. Οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς μπορούν να έχουν πλήρη πρόσβαση στα τεύχη του διαγωνισμού επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του Δήμου Φυλής http://www.fyli.gr. Η περίληψη της Διακήρυξης, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, στον ιστότοπο http://et.diavgeia.gov.gr/  και ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής, στη διεύθυνση (URL): www.fyli.gr, δημοσιεύεται επίσης στον Ελληνικό Τύπο, σύμφωνα με το άρθρο 66 του Ν. 4412/2016. Η δαπάνη των δημοσιεύσεων στον Ελληνικό Τύπο βαρύνει τον ανάδοχο.

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΠΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Συνημμένα Αρχεία :


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα