Διαγωνισμός για την Προμήθεια & Εγκατάσταση Συστημάτων Υπόγειας Αποθήκευσης για την δημιουργία γωνιών ανακύκλωσης – Δήμος Φυλής


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Άνω Λιόσια 05-05-2021
Αριθ. Πρωτ.: 11650


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ-ΠΛΑΙΣΙΟ
ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΆΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΩΝΙΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

Ο Δήμαρχος Φυλής

Προκηρύσσει Διεθνή Ανοικτό Ηλεκτρονικό διαγωνισμό για τη σύναψη συμφωνίας πλαίσιο με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής, ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΑΣ  ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ  ΜΕ  ΣΥΣΤΗΜΑ  ΑΝΥΨΩΣΗΣ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΓΩΝΙΩΝ  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

Η συνολική εκτιμώμενη αξία ανέρχεται 17.484.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 14.100.000,00 ΦΠΑ : 3.384.000,00 €).

Αντικείμενο της συμφωνίας-πλαίσιο είναι η προμήθεια και τοποθέτηση εκατόν είκοσι (120) οικολογικών βυθιζόμενων συστημάτων κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων σε κάδους κοινής χρήσης των ΟΤΑ και εκατόν ογδόντα (180) οικολογικών βυθιζόμενων συστημάτων συλλογής και αποθήκευσης στερεών αποβλήτων  του Δήμου Φυλής.

Αναλυτική περιγραφή του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης δίδεται στη με αριθμό 5/2021  μελέτη της υπηρεσίας.

Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας συμφωνίας-πλαίσιο και των συμβάσεων που βασίζονται σε αυτή  (“εκτελεστικές συμβάσεις”)  είναι ο Δήμος Φυλής.

Ειδικότερα η δαπάνη θα προκύπτει  από ίδιους πόρους / ανταποδοτικά του Δήμου Φυλής, θα είναι πολυετής και θα βαρύνει τον Κ.Α. 20.7135.20006 των προυπολογισμών των οικονομικών ετών 2021-2025.

Τα προς προμήθεια είδη κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 42416210-0 (Ανυψωτικά μηχανήματα κάδων), 44613700-7 (Απορριμματοφόροι κάδοι).

Η ολοκλήρωση αυτής της διαγωνιστικής διαδικασίας θα οδηγήσει στη σύναψη συμφωνίας  πλαίσιο με έναν οικονομικό φορέα

Προσφορές υποβάλλονται για το σύνολο όλων των ειδών.

Η διάρκεια της συμφωνίας – πλαίσιο ορίζεται στα τέσσερα (4) έτη από την υπογραφή αυτής.

Οι εκτελεστικές συμβάσεις μπορούν να συνάπτονται έως και τη συμπλήρωση του χρόνου διάρκειας της συμφωνίας-πλαίσιο. Η διάρκεια των εκτελεστικών συμβάσεων μπορεί να υπερβαίνει το χρόνο λήξης της συμφωνίας-πλαίσιο.

Η αξία των επιμέρους συμβάσεων που θα κληθεί να υπογράψει ο οικονομικός φορέας στο πλαίσιο της συμφωνίας-πλαίσιο με την αναθέτουσα αρχή («εκτελεστικές συμβάσεις») θα ορίζεται ρητώς στην παραγγελία.

Η διαδικασία  θα  διενεργηθεί με  χρήση  της  πλατφόρμας  του  Εθνικού  Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων

Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.) µέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 04/06/2021και ώρα 13:00.

Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης θα καταχωρηθεί στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ).

Περίληψη της παρούσας διακήρυξης θα δημοσιευτεί στις εφημερίδες: ΘΡΙΑΣΙΟ και ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περίληψη της παρούσας Διακήρυξης όπως προβλέπεται στο Νόμο, θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στον ιστότοπο  http://et.diavgeia.gov.gr (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ).

Η Διακήρυξη θα καταχωρηθεί στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής, στη διεύθυνση: https://www.fyli.gr/ .

Το πλήρες κείμενο της παρούσας Διακήρυξης θα καταχωρηθεί ακόμη και στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. :  http://www.promitheus.gov.gr. όπου η σχετική ηλεκτρονική διαδικασία σύναψης σύμβασης στην πλατφόρμα ΕΣΗΔΗΣ έλαβε Συστημικό Αύξοντα Αριθμό : 123975

Η  διενέργεια  του  διαγωνισμού  διέπεται  από  τις  σχετικές  διατάξεις  του  Ν.4412/2016  [δημόσιες συμβάσεις  έργων,  προμηθειών  και  υπηρεσιών-  προσαρμογή  στις  οδηγίες  2014/24/ΕΕ  και 2014/25/ΕΕ], όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

Δικαίωμα  συμμετοχής  στον  διαγωνισμό  έχουν  όλα  τα  φυσικά  ή  νομικά  πρόσωπα και ενώσεις οικονομικών φορέων, που υποβάλλουν κοινή προσφορά σύμφωνα με τα αναλυτικά αναφερόμενα στην διακήρυξη .

Ο  χρόνος  ισχύος  των  προσφορών  είναι  για διάστημα διακοσίων εβδομήντα  (270) ΗΜΕΡΩΝ από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού (άρθρο 97 ν. 4412/2016).

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες),  εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που καθορίζεται σε ποσοστό 0,5% της εκτιμώμενης αξίας του ενδεικτικού προϋπολογισμού της  συμφωνίας – πλαίσιο

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τα δικαιολογητικά συμμετοχής και τη γνωστοποίηση της   διακήρυξης,  οι  ενδιαφερόμενοι  μπορούν  να  απευθύνονται  όπως  αναφέρεται  παραπάνω  στην ηλεκτρονική  πλατφόρμα  www.promitheus.gov.grτου  ΕΣΗΔΗΣ  μέχρι έξι (6)  ημέρες  πριν  από  την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Σημείωση:

Όλα τα αρχεία που αφορούν στο Διαγωνισμό, είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο  www.promitheus.gov.gr
Ακολουθείστε την κάτωθι διαδρομή:
Για να δείτε όλα τα συνημμένα πατήστε εδώ
(Δώστε το Νο. 123975 στο Α/Α Συστήματος  και κατόπιν πατήστε “Αναζήτηση”.
Πατήστε πάνω στον αριθμό Συστήματος και μετά επιλέξτε το πεδίο “Συνημμένα”)


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα