Διαγωνισμός για ωρίμανση προτεινόμενων έργων ενεργειακής αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων & ενεργοβόρων κτιρίων – Δήμος Φυλής


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Άνω Λιόσια 27-05-2021
Αριθ. Πρωτ.: 14258

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
«ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ»

Ο Δήμαρχος Φυλής

Προκηρύσσει Συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ».

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 74.040,40€ (Καθαρή αξία: 59.710,00€ + ΦΠΑ 24 % ποσού ύψους 14.330,40€).

Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι ο Δήμος Φυλής και η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α. 15.6142.10003 του Προϋπολογισμού έτους 2021.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η ανάδειξη συμβούλου, ο οποίος θα προετοιμάσει και θα υποβάλλει στις αρμόδιες αρχές, φάκελο πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου στο πλαίσιο πρόσκλησης προγράμματος επιδότησης.

Ειδικότερα αντικείμενο της παρούσας είναι η παροχή υπηρεσιών ενεργειακού συμβούλου για το έργο «ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ».

Αναλυτική περιγραφή του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης δίδεται στη με αριθμό 104/2021 μελέτη της υπηρεσίας.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στους Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) :

85312320-8 Υπηρεσίες παροχής συμβουλών      

71314300-5 Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σχετικά με την ενεργειακή απόδοση

Προσφορές υποβάλλονται για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε τέσσερις (4) μήνες από την υπογραφή αυτής.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 09/06/2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ.

Η αποσφράγιση  των  προσφορών  θα  γίνει  κατά την ημερομηνία διαγωνισμού,  ήτοι  στις 09/06/2021 ημέρα Τρίτη και  ώρα 11:00 π.μ.

Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης θα καταχωρηθεί στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ).

Η προκήρυξη (περίληψη της παρούσας Διακήρυξης) όπως προβλέπεται στην περίπτωση 16 της παραγράφου 4 του άρθρου 2 του Ν. 3861/2010, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, στον ιστότοπο http://et.diavgeia.gov.gr/ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ).

Η Διακήρυξη θα καταχωρηθεί στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής, στη διεύθυνση: https://www.fyli.gr/ .

Η  διενέργεια  του  διαγωνισμού  διέπεται  από  τις  σχετικές  διατάξεις  του  Ν.4412/2016  [δημόσιες συμβάσεις  έργων,  προμηθειών  και  υπηρεσιών – προσαρμογή  στις  οδηγίες  2014/24/ΕΕ  και 2014/25/ΕΕ].

Δικαίωμα  συμμετοχής  στην διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά  ή  νομικά  πρόσωπα και ενώσεις οικονομικών φορέων, που υποβάλλουν κοινή προσφορά.

Ο  χρόνος  ισχύος  των  προσφορών  είναι τέσσερις (4) μήνες  από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.  Προσφορά η οποία ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο από τον ανωτέρω προβλεπόμενο απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τα δικαιολογητικά συμμετοχής και τη γνωστοποίηση της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  απευθύνονται είτε γραπτώς στη διεύθυνση ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, Πλατεία Ηρώων, Άνω Λιόσια, Τ.Κ. 13341, Διεύθυνση Περιουσίας και Προμηθειών, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected] μέχρι και την 11/06/2020 (6 ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών). Η Αναθέτουσα Αρχή θα απαντήσει ταυτόχρονα και συγκεντρωτικά σε όλες τις διευκρινίσεις που θα ζητηθούν εντός του ανωτέρω διαστήματος, το αργότερο τέσσερις (4) ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Συνημμένα Αρχεία :


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα