Διαδικτυακά οι 3 συναυλίες για την Ημέρα της Γυναίκας στην ιστοσελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Διαδικτυακά οι 3 συναυλίες για την Ημέρα της Γυναίκας στην ιστοσελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Η συνεργασία του Δήμου μας με την Περιφέρεια Αττικής αφορά και ένα κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο «Μάρτιος, μήνας γυναίκας» με αφορμή την 8η  Μαρτίου  που είναι καθιερωμένη ως παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 8 Μαρτίου, 21:00

Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδάει τις μούσες του ρεμπέτικου. Μαζί της η Ανατολή Μαργιόλα και η Μαριαλένα Ροζάκη

  • Κυριακή 21 Μαρτίου, 21:00

«Για τις γυναίκες ζούμε όλοι». Συναυλία με την Γλυκερία και την Φωτεινή Δάρρα. Συμμετέχει και ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος

  • Δευτέρα 22 Μαρτίου, 21:00

«Σερσέ λα φαμ». Συναυλία με την Δήμητρα Σταθοπούλου, Ελένη Καρακάση και Επιστήμη Καμπούρογλου 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» και προβάλλονται από το κανάλι της Περιφέρειας Αττικής στο ΥouΤube καιαπό την ιστοσελίδα του Δήμου μας dimosmoschatoutavrou.gr/live

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε:

Η 8η  Μαρτίου  είναι καθιερωμένη ως παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και εύστοχα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει αφιερώσει τη φετινή Ημέρα της Γυναίκας στον παγκόσμιο αγώνα των γυναικών κατά της κρίσης του COVID-19. Τη φετινή χρονιά, η Ημέρα αυτή είναι ημέρα πολέμου με τον αόρατο και επικίνδυνο εχθρό, τον Covid-19. Σε αυτό τον πόλεμο οι σημερινές εορτάζουσες βρίσκονται  στην πρώτη γραμμή ως εργαζόμενες, ως νοικοκυρές, ως σύζυγοι, ως μητέρες.

Με αφορμή την 8η Μαρτίου συνεχίζεται η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Αττικής με ένα πρόγραμμα συναυλιών αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες. Οι εκδηλώσεις  θα προβάλλονται μέσω livestreaming στο ΥouΤube  της Περιφέρειας Αττικής και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας dimosmoschatoutavrou.gr/live με ελεύθερη πρόσβαση  για όλες και όλους.

Είναι καθήκον μας η τήρηση των αναγκαίων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας ώστε να παρέχουμε ασφάλεια για εμάς τους ίδιους αλλά και τους γύρω μας». 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα