Διαδικτυακή ενημερωτική δράση

Ο Δήμος Νάουσας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στη νέα ενημερωτική δράση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) με τίτλο: “Covid-19 & Εμβολιασμός – Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση,  που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, αύριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 – 19:00,  έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για τον εμβολιασμό έναντι της πανδημίας, μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι οποίες θα απαντηθούν από ειδικούς ιατρούς και καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν δύο  ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κ. Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/j/86757115060

(Webinar ID: 867 5711 5060)


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα