ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Τ.Ο.Π.Ψ.Υ: “ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19: ΤΙ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ”

Συνεχίζοντας η Τοπική Ομάδα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας (Τ.Ο.Π.Ψ.Υ) του Δήμου Νέας Σμύρνης την ενημέρωση των πολιτών πάνω σε επίκαιρα θέματα Δημόσιας Υγείας πραγματοποίησε το δεύτερο μέρος Διαδικτυακής Ημερίδας με θέμα: “Ένας χρόνος πανδημίας covid-19: Τί μας δυσκόλεψε και τί μας βοήθησε”.
Τις εισηγήσεις επιμελήθηκαν οι ειδικοί επιστήμονες Κάλλας Γιάννης και Δούκα Τάνια από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παγκρατίου, οι Αποστολοπούλου Γλυκερία και Δημητρίου Μαριέττα από το Κέντρο Ημέρας “Ανέλιξη” του Φορέα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας “Ξένιος Ζεύς” και ο Κωνσταντίνου Ευάγγελος από το Κέντρο Πρόληψης ΗΛΙΟΣ.
Την όλη διαδικασία παρακολούθησε μεγάλος αριθμός πολιτών οι οποίοι έλαβαν τις απαραίτητες διευκρινήσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία έθεσαν στους ομιλητές. Στην Ημερίδα συμμετείχαν και στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ιωακειμίδης Γεώργιος, ο οποίος ανέλαβε και τον συντονισμό της όλης διαδικασίας.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Γιατζίδης Παναγιώτης τόνισε: “Ο ρόλος της Τ.Ο.Π.Ψ.Υ και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου είναι πολύ σημαντικός, πολύ δε περισσότερο σήμερα λόγω της πανδημίας covid-19. Καθημερινά είμαστε στο πλευρό των πολιτών με γνώμονα την ψυχοκοινωνική υποστήριξή τους και για το σκοπό αυτό προγραμματίζουμε και άλλες Ημερίδες με ψυχοκοινωνική θεματολογία”.


Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα