ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ

Πραγματοποιήθηκε στο πάρκο της οδού Σταδίου με μεγάλη επιτυχία η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, νωπών προϊόντων, μακράς διάρκειας και καθαριότητας σε δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ.
Οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν με γραπτό μήνυμα και κλείστηκε προκαθορισμένο ραντεβού για την αποφυγή συγχρωτισμού. Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΠΥ μέτρα προφύλαξης covid-19, αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά κ.λ.π.
Στη διανομή των αγαθών παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής κα Νάνου Δήμητρα, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Νέας Σμύρνης κ. Ιωακειμίδης Γεώργιος.
Το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης έδωσε όπως πάντα τον καλύτερο εαυτό του για να διεξαχθεί η διαδικασία άψογα και να εξυπηρετηθούν οι πολίτες κατά τον καλύτερο τρόπο. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας, όσο και στους πολίτες για την τήρηση των μέτρων προστασίας.

 

Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα