Διαρκής φροντίδα στους χώρους πρασίνου | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης των χώρων πρασίνου κ.α. κοινόχρηστων χώρων, με την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Γιάννη Μπεινά, συνεχίστηκε συστηματικά και τον Ιούνιο σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, το πρόγραμμα εργασιών  της Αντιδημαρχίας Πρασίνου.

Γενικότερα, οι εργασίες επικεντρώνονται καθημερινά σε αποψίλωση της ανεπιθύμητης βλάστησης στα κρασπεδόρειθρα – ερείσματα,  στον καθαρισμό των χόρτων και εξωραϊσμό του πρασίνου, σε φυτεύσεις δέντρων, αρδεύσεις, κλαδεύσεις και αποκομιδή κλαδιών. Επίσης, στο διαρκή καθαρισμό των ακτών, ενώ έμφαση δίνεται στη φροντίδα και την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων κ.α.

Στο παραλιακό μέτωπο, στην πόλη της Κατερίνης, καθώς και στο σύνολο των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων, με όλο το ανθρώπινο δυναμικό, τα τεχνικά και υλικά μέσα που απαιτούνται, οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να είναι όλα όμορφα και περιποιημένα.

«Οι υπηρεσίες μας, με πρόγραμμα και τάξη διασφαλίζουν συστηματικά τη βελτίωση της ποιότητας των υφιστάμενων χώρων πρασίνου. Η φροντίδα και προστασία τους αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της καθημερινής μας δράσης» σημειώνει σε δήλωσή του ο κος Μπεϊνάς.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα