Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας: Εργαστήριο με την Gabrielle Moleta

Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας: Εργαστήριο με την Gabrielle Moleta

Εργαστήριο Σωματικού Θεάτρου (Transformation) και Επινοητικού Αυτοσχεδιασμού (Imaginative Improvisation) με την Gabrielle Moleta διοργανώνει από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου το Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κύκλος της Τέχνης / Circle of Art».

Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές, πρόκειται «για μια ευκαιρία να δουλέψετε με την καθηγήτρια σωματικού θεάτρου, κίνησης και υποκριτικής Gabrielle Moleta, για ένα 4ήμερο εντατικό εργαστήριο προσωπικής επαγγελματικής και δημιουργικής ανάπτυξης στην πόλη της Καλαμάτας». Το εργαστήριο είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες. Οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές έως και Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Αίτηση μπορούν να κάνουν επαγγελματίες ηθοποιοί, χορευτές καθώς και σπουδαστές δραματικών σχολών. Για την αίτηση απαιτείται ένα πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα και μια παράγραφος για τον λόγο που επιθυμεί να λάβει μέρος στο εργαστήριο ο κάθε ενδιαφερόμενος/ ενδιαφερόμενη (τόσο το βιογραφικό σημείωμα όσο και η παράγραφος πρέπει να είναι στα

αγγλικά). H αίτηση πρέπει να αποσταλεί στο: [email protected]. Κάθε αίτηση θα λάβει σχετική απάντηση ότι έγινε αποδεκτή/ σε στάδιο αξιολόγησης και έπειτα από λίγες ημέρες θα λάβει τελική θετική ή αρνητική απάντηση. Αιτήσεις που θα γίνουν μετά την άνωθεν ημερομηνία δε θα γίνουν αποδεκτές.

Λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών, θα γίνει δεκτός συγκεκριμένος αριθμός συμμετεχόντων. Καθ’ όλη την διάρκεια του εργαστηρίου θα τηρούνται αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και πρωτόκολλα. Στο Bear Workshop μπορούν να αιτηθούν μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Η διοργάνωση μπορεί να ζητήσει τα πιστοποιητικά αυτά πριν την εγγραφή. Μέσα από το εργαστήριο αυτό, στόχος είναι η ανάπτυξη νέων οπτικών, νέων “χώρων και τόπων” στο κομμάτι του σωματικού θεάτρου.

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online


Πηγή
Author: Best News Author

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα