Δυναμικό “παρών” του Δήμου Φυλής στην εκδήλωση της Μητρόπολης για τον καπετάν Μελέτη – Δήμος Φυλής

Την εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, για την Απελευθέρωση της Αθήνας στις 26 Απριλίου 2021, από τους Χασιώτες και Μενιδιάτες αγωνιστές, με επικεφαλής τον καπετάν Μελέτη Βασιλείου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αχαρνών το Σαββάτο 16 Οκτωβρίου 2021, προλόγισε, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.


Το πάνελ των ομιλητών με συντονιστή τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Μητρόπολης Δημήτρη Ανυφαντάκη αποτελείτο από τους: Δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη, Σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, Αν. Καθηγητή γενικής εκκλησιαστικής Ιστορίας του Τμήματος Θεολογίας Ε.Κ.Π.Α Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Αθανασίου – Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης, Δημοσιογράφους και δημιουργούς της εκπομπής “Μηχανή του Χρόνου”, Χρήστο Βασιλόπουλο και Δημήτρη Πετρόπουλο και την Ηθοποιό Ράνια Παπαδάκου.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς εκθείασε το Μητροπολίτη Ιλίου κκ Αθηναγόρα για την πρωτοβουλία του και υπογράμμισε τη σημασία των ιστορικών πηγών για την τόνωση της Εθνικής Μνήμης. Πρόσθεσε όμως ότι στην περιοχή μας οι μορφές των αγωνιστών είναι ζωντανές κι ανέφερε, ως παράδειγμα, την οικογένειά του, μνημονεύοντας τον Χασιώτη πρόγονό του Λουκά Αγγέλου.

Παρευρέθηκαν, επίσης, από το Δήμο Φυλής η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης, o Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος, η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Δήμου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος και η Πρόεδρος του Συλλόγου ΦΥΛΑΣΙΑ Αναστασία Τσεβά και Ιερείς από πολλές ενορίες του τόπου.

Ακολουθεί το link με τη σύντομη τοποθέτηση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα