Δωρεάν παροχή υπηρεσιών Επαγγελματικού Προσανατολισμού στον Δήμο Φυλής – Δήμος Φυλής

Ο Δήμος Φυλής αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία, για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού, για τους μαθητές των Λυκείων αλλά και όσους δημότες μας το επιθυμούν.

Για τη δράση αυτή, ο Δήμος αξιοποιεί την τεχνογνωσία και τη συνεργασία της επιστημονικής ομάδας της Career Gate Test που έχει τη βάση της στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με πολυετή αναγνωρισμένη παρουσία στον τομέα της Επαγγελματικής Συμβουλευτικής.


Η διαδικασία θα υλοποιηθεί με την χορήγηση δωρεάν σε όλους τους προαναφερόμενους που επιθυμούν του σχετικού διαγνωστικού τεστ Career Gate Test ( ISO:9001). Με βάση το τεστ, πιστοποιημένοι σύμβουλοι στη συνέχεια θα παρέχουν συνεδρίες επαγγελματικού προσανατολισμού μέσα από το διαδίκτυο και όταν επιτραπεί δια ζώσης, στην αίθουσα του Κέντρου Πληροφορικής του Δήμου Φυλής, (οδός Γιάννη Τσαρούχη και Κωνσταντίνου Παρθένη).

Η χορήγηση του υπόψη τεστ θα γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Φυλής (https://fyli.gr) όπου μπορούν να προσφεύγουν οι δικαιούχοι μαθητές όπως και άλλοι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας, χρησιμοποιώντας ειδικούς κωδικούς – κουπόνια που θα διανέμονται από την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και τις Διευθύνσεις των Λυκείων.

Στη συνέχεια, με βάση το τεστ που έχουν κάνει, θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού σε απογευματινές κυρίως ώρες για τη διενέργεια συνεδριών ατομικής συμβουλευτικής σε τηλέφωνα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του Δήμου, μαζί με σχετικές πληροφορίες.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα