Δωρεά τροφών και φαρμακευτικού υλικού για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Παύλου Μελά

Και φέτος ο κτηνίατρος Κυριάκος Αγαθαγγελίδης και η εταιρεία petshop88.gr προχώρησαν σε δωρεά τροφών και φαρμακευτικού υλικού για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Παύλου Μελά, έχοντας επίγνωση των αυξημένων αναγκών των αδέσποτων ζώων συντροφιάς λόγω των έκτακτων μέτρων που εφαρμόζονται για τον Κορωνοϊό (COVID-19 ) και των επιπτώσεών τους στα αδέσποτα ζώα. Σε αντίστοιχη δωρεά τροφών και φαρμακευτικού υλικού για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς είχαν προχωρήσει οι προαναφερθέντες και το προηγούμενο έτος, χορηγώντας επιπλέον και τις ειδικές καλαίσθητες ταΐστρες, που τοποθετήθηκαν στις δημοτικές ενότητες σε συνεργασία με τους εθελοντές φιλόζωους.

Η παραπάνω σημαντική προσφορά αποσκοπεί στην ενίσχυση της προσπάθειας του Δήμου Παύλου Μελά για την ουσιαστική φροντίδα των αδέσποτων ζώων, καθώς η εποχή που διανύουμε απαιτεί και επιβάλλει την αλληλεγγύη και την προστασία της ζωής, πάσης φύσεως, ιδιαίτερα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς που η ευζωία και η επιβίωσή τους εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις ενέργειες του δήμου και την προσφορά εθελοντών.

Η ευαισθησία οφείλει να μην κάνει διακρίσεις, αλλά να διευρύνεται και να πολλαπλασιάζει την προσφορά, με σεβασμό στη ζωή, ειδικά κατά τη διάρκεια τέτοιων πρωτόγνωρων συνθηκών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο Αγαθαγγελίδη και στον Κώστα Παρασκευόπουλο για την συνολική προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα