Δ. Ωραιοκάστρου: Εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας σε περιοχή στον Πεντάλοφο

Δ. Ωραιοκάστρου: Εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας σε περιοχή στον Πεντάλοφο

Εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας σε περιοχή στον Πεντάλοφο Ωραιοκάστρου, όπου ασυνείδητοι εναπόθεσαν παράνομα ογκώδη απορρίμματα πραγματοποίησε η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ειδικότερα, εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας υπό τις οδηγίες της αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Σοφίας Δημητριάδου, προχώρησαν σε εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας στην περιοχή «Πάρκο του Βορρά», όπου βρίσκεται το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΩ.

Απομάκρυναν από το σημείο με τη χρήση σκαπτικών μηχανημάτων και φορτηγών μπάζα, απορρίμματα και κομμένα κλαδιά, που είχαν εναποτεθεί παράνομα στο σημείο το προηγούμενο διάστημα.

«Νοιαζόμαστε για τον τόπο μας και με κάθε τρόπο φροντίζουμε να τον διατηρούμε καθαρό. Επί τρεις ημέρες εργαστήκαμε στον Πεντάλοφο και προχωρήσαμε σε εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας σε περιοχή, όπου ασυνείδητοι εναπόθεσαν κάθε λογής απορρίμματα. Είναι σημαντικό να διατηρούμε καθαρό τον δήμο μας και καλούμε τους δημότες να είναι σύμμαχοί μας σε αυτή την προσπάθεια», αναφέρει η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.

pentalofos katharismos 2

pentalofos katharismos 2


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα