Δ. Ωραιοκάστρου: Με νέο υπερσύγχρονο «3 σε 1» σάρωθρο ενισχύθηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας

Δ. Ωραιοκάστρου: Με νέο υπερσύγχρονο «3 σε 1» σάρωθρο ενισχύθηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας

Με ένα νέο υπερσύγχρονο σάρωθρο… 3 σε 1, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό, πλύσιμο και αποχιονισμό δρόμων ενισχύθηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την προσπάθεια να διατηρούμε τον τόπο μας καθαρό. Ενισχύουμε την Υπηρεσία Καθαριότητας με ένα νέο σάρωθρο, που θα μας βοηθήσει σημαντικά στον καθαρισμό των δημόσιων χώρων», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Το νέο σάρωθρο παρέλαβε την Παρασκευή στο εργοτάξιο του Δήμου Ωραιοκάστρου η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου. «Με αμείωτη ένταση συνεχίζουμε την προσπάθεια να διατηρούμε καθαρό τον Δήμο μας. Το νέο σάρωθρο είναι ένα ευέλικτο στη χρήση μηχάνημα που περιλαμβάνει λειτουργίες 3 σε 1! Δηλαδή, έχει ένα σύστημα  εύκολης  αλλαγής, με το οποίο αποσυναρμολογείται η λειτουργία σάρωσης, ώστε το μηχάνημα να μπει σε χρήση υγρού πλυσίματος/ξεπλύματος ή  εκχιονιστικού με ειδικά συστήματα ασφαλείας για χειμερινές συνθήκες. Έτσι, το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό, πλύσιμο και αποχιονισμό δρόμων», αναφέρει η κ. Δημητριάδου.

neo sarwthro oraiokastro

neo sarwthro oraiokastro

Το νέο σάρωθρο είναι κατασκευασμένο βάσει υψηλών προδιαγραφών και ποιοτικών   υλικών  για αντοχή στον χρόνο. Είναι εξοπλισμένο με συστήματα βουρτσών και κάδο απορριμμάτων μεγάλης χωρητικότητας, ενώ έχει οικολογική ετικέτα «Blue Angel» (RAL-UZ 59), τηρώντας το επιτρεπτό όριο θορύβου  και εκπομπής  καυσαερίων με σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα