Δ. Ωραιοκάστρου: Μουσικό ταξίδι με επιτυχίες της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δ. Ωραιοκάστρου: Μουσικό ταξίδι με επιτυχίες της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με «οδηγό» την κορυφαία λαϊκή στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου απόλαυσαν το βράδυ της Δευτέρας κάτοικοι και επισκέπτες της Νέας Φιλαδέλφειας του Δήμου Ωραιοκάστρου. Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» συνεχίστηκε με αφιέρωμα στο έργο της σπουδαίας στιχουργού.

synavlia filadelfeia 3

synavlia filadelfeia 3

Ο Βασίλης Καρακότας και η Δήμητρα Γισδάκη «τραγούδησαν την Ευτυχία» με τη συνοδεία εκλεκτών μουσικών. Στη σκηνή εμφανίστηκε και ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Σταύρος Φωτιάδης, ο οποίος ζει στο Ωραιόκαστρο. Ερμήνευσε τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και παρέσυρε το κοινό να τραγουδήσει μαζί του.

stavros fotiadis

stavros fotiadis

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού κέρδισαν οι νέες και οι νέοι μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων», που παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό χορευτικό πρόγραμμα.

synavlia filadelfeia 5

synavlia filadelfeia 5

Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας, Νίκος Γιαϊλατζόγλου και ο προϊστάμενος του ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονα Νέας Φιλαδέλφειας, π. Κυριάκος Φωτιάδης. Στη συνέχεια η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, παρουσίασε τους καλλιτέχνες και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η συναυλία. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Καρασαββίδης, μετέφερε τις ευχές του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρης, αναφέροντας πως ήταν απαραίτητο να μεταβεί εκτάκτως στην Αθήνα, προκειμένου να δρομολογηθεί η εκτέλεση έργων για να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή από τις έντονες βροχοπτώσεις του περασμένου Ιουνίου.

giailatzoglou nikos

giailatzoglou nikos

dimitris karasavvidis

dimitris karasavvidis

zapra xristina

zapra xristina

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» διοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων», της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος», της Μορφωτικής Πολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου, της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και της εταιρείας «Giant Security».

Χορηγοί επικοινωνίας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021»


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα