Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Παύλου Μελά και Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ την Πέμπτη 4/11 στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης

Προσφέρουμε αίμα, χαρίζουμε ζωή!

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, ώρες 9.00-13.00 στη Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης και πιο συγκεκριμένα στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, οδός Τζαβέλα 12, 1ος όροφος.

Μία ακόμη σημαντική αιμοδοσία από τις Δομές Υγείας του Δήμου Παύλου Μελά με στόχο τη στήριξη ατόμων που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, καθώς και ατόμων τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν έκτακτα γεγονότα της οικογένειάς τους ή αιφνίδιες προσωπικές καταστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την COVID -19.

Για την ασφάλεια των αιμοδοτών και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι αιμοδότες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2310 683254, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 9:00 έως 14:00.

Οι αιμοδότες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ και να φορούν μάσκα.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου δηλώνει τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για προσφορά αίματος και συμμετείχαν στην αιμοδοσία της Κυριακής 3 Οκτωβρίου 2021 στην Ευκαρπία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν για τη διοργάνωση της αιμοδοσίας, το προσωπικό του ΠΓΝ Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ: την ιατρό κ. Άννα Κωνσταντινίδου, τις νοσηλεύτριες κυρίες Αντωνία Μαρκοτσάνη, Δέσποινα Σφηντσιώτη και Θεοδοσία Μαντούδη, τον τεχνολόγο κ. Στέργιο Καλαϊτζή και τον οδηγό ΕΚΑΒ κ. Ιωάννη Πολιτόπουλο. Επίσης από τις κοινωνικές μας δομές τις κυρίες Γλυκερία Μακαντάση και Κατερίνα Καβάδα.

Διανύουμε μια δύσκολη εποχή όπου εκτός των υπόλοιπων δραματικών επιπτώσεων της πανδημίας, τα αποθέματα αίματος έχουν αγγίξει ιστορικό χαμηλό. Ευελπιστώντας στη συμμετοχή σας, σας περιμένουμε στις 4 Νοεμβρίου σε μία διαδικασία που διαρκεί πολύ λίγο, η προσφορά της όμως αξίζει μια ζωή, υπενθυμίζοντάς σας ότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, αλλά μόνο χαρίζεται».


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα