Εκδήλωση του Τμήματος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης για τη λήξη του σχολικού έτους 2020-2021

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, το Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους στην οποία συμμετείχαν το 4ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης, το 5ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Παύλου Μελά. Παρά το πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο διάστημα απομόνωσης και εγκλεισμού με την καραντίνα λόγω της πανδημίας, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ολοκλήρωσαν κάτω από αντίξοες συνθήκες την ύλη του εκπαιδευτικού έτους. Η συνάντηση μετά από αυτές τις δυσκολίες έδωσε έναυσμα για συνεργασία και εκτόνωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, τίμησαν συνταξιοδοτηθέντες εκπαιδευτικούς, που υπηρέτησαν σε σχολεία του Δήμου μας και που με το εκπαιδευτικό τους έργο συνεισέφεραν τα μέγιστα στην μαθητική κοινότητα και την εξέλιξη των μαθητών τους. Οι τιμώμενοι εκπαιδευτικοί είναι οι: Λαζαρίδης Σπύρος, Μουλογιάννης Λεωνίδας, Καρανίκος Σωτήριος, Κυριαζή Μαρία, Κούγιας Νικόλαος, Ορφανίδου Θεοδώρα, Δάκου Μαρία, Μάττας Ηλίας, Στεφανίδου – Τσαπανίδου Αθηνά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση βραβεύτηκε για την προσφορά της στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας η Γκοντόλια Ασημίνα, Αστυνομικός Β΄ πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Διοίκησης, για την επιτυχή υλοποίηση του  εκπαιδευτικού προγράμματος “Ανθρώπινα δικαιώματα : Ρατσισμός, Ξενοφοβία”  Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε δύο συνεχόμενες σχολικές χρονιές, 2019-20, με φυσική παρουσία της εισηγήτριας και των μαθητών και το 2020-2021 με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Γυμνάσια του Δήμου Παύλου Μελά.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα