Ενημερωτική συνάντηση για θέματα παιδείας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 ενημερωτική συνάντηση – σύσκεψη, μετά από πρόσκληση της Αντιδημάρχου Παιδείας Σοφίας Χαντζάρα, με το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων.

Στη συνάντηση έγινε πλήρης ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου και ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος.
Εκ μέρους της Ένωσης Γονέων, έγινε πρόταση στον Δήμο «να συνεργαστεί με τον Ε.Ο.Δ.Υ. για να διευκολύνει τη διενέργεια δωρεάν τεστ Covid-19 για όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας των Βριλησσίων. Και καλεί τους Συλλόγους Γονέων για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων όσον αφορά τη συμμετοχή των παιδιών τους. Για τα παιδιά μας προέχει τα σχολεία μας να παραμείνουν ανοιχτά, και στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, όμως με όρους ασφάλειας για την υγεία όλων μας»
Ο Δήμος μέσω του ΟΚΠΑ, στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας του με τον Ε.Ο.Δ.Υ., ανταποκρίθηκε άμεσα και οργανώνει για το σκοπό αυτό διεξαγωγή ΔΩΡΕΑΝ τεστ Covid-19 την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, ώρες 10.00-15.00 στην Πλατεία Αναλήψεως.
Σε ότι αφορά την ίδρυση του 3ου Λυκείου, έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων και το Δ.Σ. θα λάβει έναν επικαιροποιημένο φάκελο με τα πλήρη στοιχεία, προκειμένου να υποβάλλει την πρότασή του.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Κ. Βαφειάδης – Αντιδήμαρχος Υποδομών & Διαχείρισης οικονομικών πόρων, η Χ. Μαλακού – Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Ανθρωπίνων πόρων & Διοικητικών υπηρεσιών, ο Κ. Πολίτης – Πρόεδρος της Α΄ Σχολικής Επιτροπής, ο Π. Αρβανίτης – Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων του Δήμου Βριλησσίων, η κα Γ. Βασιλείου-Αντιπρόεδρος, η κα Α. Γιαννοπούλου-Γραμματέας, η κα Ν. Πάσσου – Βασιλοπούλου –Μέλος.

 

Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα