Εντυπωσιακός ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στον Δήμο Βέροιας

Την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου υποδέχεται ο Δήμος Βέροιας με γιορτινή λάμψη από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης και των Δημοτικών Ενοτήτων.

Ο εντυπωσιακός «μπλε ουρανός», ένας θόλος πλημμυρισμένος από χιλιάδες λαμπιόνια στον πεζόδρομο με τα εμπορικά καταστήματα, τα καφέ και εστιατόρια της Βέροιας, χαρίζει παραμυθένιες εικόνες σε εκείνον που θα την επισκεφθεί.

Όταν πέσει η νύχτα στην πόλη, κεντρικές οδοί και πλατείες της Βέροιας φωταγωγούνται προσφέροντας χριστουγεννιάτικες πινελιές με όμορφους στολισμούς. Χαρακτηριστικά στην Πλατεία Ελιάς ένα μεγάλο πολύχρωμο δώρο επιτρέπει στον επισκέπτη να περπατήσει ανάμεσα, να φωτογραφηθεί και να… ονειρευτεί σαν παιδί την έκπληξη που κρύβει… Στην Πλατεία Ωρολογίου η φωταγωγημένη φάτνη αποτελεί σημείο αναφοράς για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο ενώ λίγο πιο δίπλα το έλκηθρο με τα δώρα του Άγιου Βασίλη συμπληρώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα.

Το έλατο στην Πλατεία Δημαρχείου προσφέρει ένα κλασικό φωτεινό σκηνικό κοντά στο ιστορικό κτίριο του δημαρχείου ενώ οι οδοί Μητροπόλεως, Βενιζέλου και Κεντρικής έχουν μετατραπεί σε δρόμους αστεριών με λαμπιόνια που στη σύνθεσή τους δημιουργούν δώρα, γιορτινές μπάλες και χιονονιφάδες.

Ο Δήμος Βέροιας σας προσκαλεί όλους να απολαύσετε την πόλη στα… γιορτινά της, προαναγγέλλοντας τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την έλευση του 2022 και την ελπίδα το φως των εορτών να γεμίζει πάντα τη ζωή μας.

Εμπορικός Πεζόδρομος

Xristougenna Veria6 Emporikos Pezodromos

Εμπορικός Πεζόδρομος

Xristougenna Veria11 Plateia Orologiou

Πλατεία Ωρολογίου

Xristougenna Veria D.E. Ap. Pavlou

Δ.Ε. Απ. Παύλου

Xristougenna Veria odos Mitropoleos

Οδός Μητροπόλεως

Xristougenna Veria1 Plateia Elias

Πλατεία Ελιάς

Xristougenna Veria2 Plateia Dimarxeiou

Πλατεία Δημαρχείου

Xristougenna Veria4 odos Kentrikis

Οδός Κεντρικής

Xristougenna Veria5 odos Benizelou

Οδός Βενιζέλου

Xristougenna Veria7 Plateia Elias

Πλατεία Ελιάς

Xristougenna Veria11 Plateia Orologiou

Πλατεία Ωρολογίου

Xristougenna Veria9 Emporikos Pezodromos

Εμπορικός Πεζόδρομος


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα