Εντυπωσιακό το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μοσχάτο με μουσικές και κεράσματα

Εντυπωσιακό το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στο Μοσχάτο με μουσικές και κεράσματα

Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στον Ταύρο, λόγω κακοκαιρίας, θα διεξαχθεί Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Οι γιορτές ξεκίνησαν με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (Μεταμορφώσεως) στο Μοσχάτο.  Η εκδήλωση εμπλουτίσθηκε με τη θαυμάσια παιδική και νεανική  Χορωδία Cantus Angelicus του I.N. Ταξιαρχών Μοσχάτου.  Ακολούθησε το Άναμμα του Δένδρου από το Δήμαρχο Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου  και συνεχίσθηκε με μία εντυπωσιακή μπάντα που ενθουσίασε του θεατές. Τα δωρεάν κεράσματα με ζεστή σοκολάτα στα παιδιά και ζεστό κρασί για τους μεγάλους είχαν την τιμητική τους!!

Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στον Ταύρο αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας και θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 19.00, στην πλ. Παναγιώτη Βακαλόπουλου (Μακεδονίας) στην Ταύρο.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχισθούν στα σπιτάκια του Αη Βασίλη όπου θα πραγματοποιούνται καθημερινά δεκάδες εργαστήρια και εκδηλώσεις στην πλατεία  Ταξιάρχη Παπαντώνη   στο Μοσχάτο  και στην πλατεία  Παναγιώτη Βακαλόπουλου στον Ταύρο ως εξής:

  • 18-23 Δεκεμβρίου: απόγευμα  17.00-20.00
  • 24-31 Δεκεμβρίου: πρωί  11.00-14.00- απόγευμα  17.00-20.00

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στα σπιτάκια του Αη Βασίλη είναι ιδιαίτερα εμπλουτισμένο με Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, με εργαστήρια των Ξωτικών, με ζωγραφικές, face painting, κουκλοθέατρο, ταχυδακτυλουργικά, καραόκε πάρτυ, αφηγήσεις παραμυθιών,  κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών, αισθητηριακά παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού, μπαλονοκατασκευές, εργαστήρι μεταμορφώσεων, εργαστήριο πηλού, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής κλπ

Μήνυμα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου

Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες,

Ξεκινήσαμε με μεγάλη επιτυχία και υψηλή συμμετοχή συμπολιτών τις εορταστικές εκδηλώσεις με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στο Μοσχάτο. Απολαύσαμε την πολυπληθή και ποιοτική Χορωδία του I.N. Ταξιαρχών Μοσχάτου όπως και τα μουσικά συγκροτήματα που ακολούθησαν στη συνέχεια. Το Άναμμα του Δένδρου και ο στολισμός του αποτελούν συμβολισμούς  της ευτυχίας των ανθρώπων και της φύσης με τη Γέννηση του Θεανθρώπου.

Σας περιμένουμε στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στον Ταύρο που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας αλλά θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 19.00, στην πλ. Παναγιώτη Βακαλόπουλου (Μακεδονίας).

Σας προσκαλούμε στο εορταστικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που ετοιμάσαμε στα σπιτάκια του Αη Βασίλη από τις 18-31 Δεκεμβρίου στην πλατεία  Ταξιάρχη Παπαντώνη (Μεταμορφώσεως) στο Μοσχάτο και στην πλατεία  Παναγιώτη Βακαλόπουλου (Μακεδονίας) στον Ταύρο.

Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου


Πηγή
Author: vikonomou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα