Εξαίσιο αφιέρωμα στα «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» του MEGA για τον Δήμο Φυλής και την Πάρνηθα – Δήμος Φυλής

Στην εκπομπή «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» στο MEGA, προβλήθηκε την Κυριακή 18 Ιουλίου ο Δήμος Φυλής.


Η οικολογική εκπομπή αμέσως μετά το μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων παρουσίασε μοναδικές εικόνες και αποσπάσματα από την ξενάγηση των Υφυπουργών Περιβάλλοντος – Ενέργειας Γιώργου Αμυρά και Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που πραγματοποιήθηκε στα μονοπάτια της Δυτικής Πάρνηθας.

Δείτε το αφιέρωμα του Mega στα «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ», το οποίο συνοδεύεται από το παρακάτω κείμενο:

«Στην Αττική, η Πάρνηθα μεταμορφώνεται σε ιδανικό οικολογικό προορισμό. Όσοι επισκεφθούν τον μεγαλύτερο ορεινό όγκο της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας, θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν κάνοντας βόλτα με άλογα και να περπατήσουν σε όμορφα μονοπάτια, ενώ θα επισκευαστεί το παλιό σανατόριο, τη θέση του οποίου θα πάρει ένας καινούργιος χώρος αναψυχής.
Βόλτες με άλογα και ποδήλατα θα μπορούν σε λίγο καιρό να κάνουν όσοι επισκεφθούν την Πάρνηθα. Οι πλαγιές του βουνού δεν θα προσφέρουν μόνο μια ανάσα οξυγόνου αλλά και στιγμές χαλάρωσης και άθλησης.
Ο δήμος Φυλής σε συνεργασία με τα υπουργεία τουρισμού και περιβάλλοντος αξιοποιούν το ταμείο ανάκαμψης για να αναδείξουν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, σε πλήρη εναρμόνιση με το περιβάλλον.
Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο».


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα