Εορτασμός της Επετείου του Ολοκαυτώματος της Χερσονήσου Κασσάνδρας κατά το 1821, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, στην Ποτίδαια Χαλκιδικής – Δήμος Νέας Προποντίδας

Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19, η τέλεση της Δοξολογίας και η κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Α. ΚΥΡΙΑΚΗ 14 Νοεμβρίου 2021.
1. Ώρα 10:30: Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ποτίδαιας, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος.
Κατά την προσέλευση των επισήμων η Φιλαρμονική θα αποδίδει τιμές με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από τη διασπορά του κορωναϊού Covid – 19.
Μετά το τέλος της δοξολογίας θα εκφωνηθεί στον Ιερό Ναό, ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον συγγραφέα, κ. Νικόλαο Παπαϊκονόμου.
2. Ώρα 11:15: Επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων από τους:
-Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης.
-Εκπρόσωπο της Βουλής.
-Στρατηγό – Διοικητή του Γ’ Σ.Σ ή Εκπρόσωπό του.
-Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής.
-Δημάρχους Ν. Προποντίδας και Κασσάνδρας.
-Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Νέας Ποτίδαιας.
-Αστυνομικό Διευθυντή Νομού Χαλκιδικής.
-Διοικητή Λιμενικού Τμήματος Νέων Μουδανιών.
-Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Μετά την κατάθεση στεφάνων θα ακολουθήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων, η φιλαρμονική του Δήμου Κασσάνδρας με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από τη διασπορά του κορωναϊού Covid – 19, θα παιανίσει και θα ανακρούσει τον Εθνικό μας Ύμνο.
Λήξη εκδήλωσης


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα