Εορτασμός της Ημέρας Εθνικής Αντίστασης στο Δήμο Πλατανιά – Δήμος Πλατανιά – Platanias Municipality

Η καθιερωμένη επέτειος  για την Εθνική Αντίσταση , εορτάστηκε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στα Παλαιά Ρούματα, που διοργανώθηκε από το Δήμο Πλατανιά σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Παλαιών Ρουμάτων και Τοπικούς Φορείς.
Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο  κ.Ανδριάνης Στέφανος, Αντιστράτηγος (ε.α)- Πολιτικός Μηχανικός,  ο οποίος αναφέρθηκε στην  " Εθνική Αντίσταση στην χώρα μας και στην περιοχή μας", κάνοντας πολλές αναφορές σε συγκεκριμένα γεγονότα.

Στο σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καλαϊτζάκης, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι, «...είναι πολύ σημαντικό οι νεώτερες γενιές να μαθαίνουν για την εποποιία της Εθνικής Αντίστασης , που τα μηνύματα της είναι επίκαιρα ακόμα και στις μέρες μας..».
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν  η Περιφερειακή Σύμβουλος κα.Σοφία  Μαλανδράκη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ  κ. Ευτύχιος Μαυρογένης, 
ο Αντιδήμαρχος Καντάνου- Σελίνου κ.Γεώργιος Βακάκης, ο πρώην Δήμαρχος Βουκολιών Μπομπολάκης Νίκος,   Πρόεδροι & εκπρόσωποι της  Τ.Κ. Παλαιών Ρουμάτων, καθώς και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα