Επίσκεψη Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού στα υπό εκτέλεση έργα της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου | Δελτία Τύπου | Ο Δήμος |

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

        

            Ηράκλειο 07-07-2021

 

 

Επίσκεψη Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού στα υπό εκτέλεση έργα της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου   

 

Αυτοψία στις εργασίες ανάπλασης της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, οι οποίες προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Γιάννη Αναστασάκη.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών καθώς και για το  χρονοδιάγραμμά ολοκλήρωσης τους.

Σύμφωνα με την μελέτη, θα διαμορφωθεί Λεωφόρος με πλάτος 4 μέτρα ανά λωρίδα κυκλοφορίας, με δύο μεγάλα πεζοδρόμια, 73 οργανωμένες θέσεις στάθμευσης οχημάτων εκατέρωθεν της οδού, νησίδα στη μέση του δρόμου με φανοστάτες και δέντρα, διαμόρφωση ενός κυκλικού κόμβου στο ύψος της οδού Σκουλάδων  και όλο τον απαιτούμενο αστικό εξοπλισμό.

Με την ολοκλήρωση της ανάπλασης θα υπάρξει σύνδεση με τα Ενετικά Τείχη και ανάδειξή τους , ενώ στόχος είναι η  μείωση της χρήσης του αυτοκινήτου και η ενθάρρυνση της πεζοπορίας και της χρήσης ποδηλάτου.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος τονίζει: «Η Αρχιεπισκόπου Μακαρίου αναβαθμίζεται ουσιωδώς συμβάλλοντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών αναδεικνύοντας παράλληλα την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας» .

Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός - Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 

 

 

Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός - Αρχιεπισκόπου Μακαρίου  

 

 

Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός - Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 

 

 

 

 

 


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα