Επαναλειτουργία των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών από τη 17η Μαΐου 2020

Ο Δήμος Παύλου Μελά ανακοινώνει την επαναλειτουργία των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών από τη 17η Μαΐου 2020. Οι σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί  έως τις 31 Ιουλίου.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως στο διάστημα που ακολούθησε από την αρχή της απαγόρευσης της λειτουργίας των παιδικών σταθμών λόγω του COVID-19, ο δήμος προέβη σε απολύμανση και απεντόμωση των σταθμών και σε εξονυχιστικό καθαρισμό τόσο των χώρων (έπιπλα, χαλιά κλπ) όσο και των παιχνιδιών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν σε πλήρη εναρμόνιση με τα μέτρα και τις δοθείσες οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών  και του ΕΟΔΥ.

Κατόπιν υποδείξεων των παιδιάτρων των παιδικών σταθμών του Δήμου Παύλου Μελά, η προσέλευση των παιδιών θα γίνεται με την συμπλήρωση έντυπου ιατρικού ιστορικού για την ασφαλή επιστροφή τους στους παιδικούς/βρεφονηπιακούς σταθμούς και θερμομέτρηση όλων των εισερχομένων στο σταθμό.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν και προσμονή, διοίκηση και προσωπικό, αναμένουμε την στιγμή που θα συναντηθούμε ξανά. Έτοιμοι και γεμάτοι κέφι να συνεχίσουμε το έργο μας

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά  εύχεται σε όλους μια καλή νέα αρχή τονίζοντας πως οι παιδικοί σταθμοί θα συνεχίσουν το έργο τους  επιμένοντας  να δίνουν αγάπη και φροντίδα παράλληλα με την αυστηρή υλοποίηση όλων εκείνων των προληπτικών μέτρων που διασφαλίζουν την υγεία  τόσο των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές μας  όσο και των εργαζομένων. Επιστροφή στην κανονικότητα λοιπόν με συνθήκες ασφάλειας και υπευθυνότητας.

Καλό ξεκίνημα !!!


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα