Επαναλειτουργία των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ασπροπύργου | Δήμος Ασπροπύργου

​Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Ιωάννης Κατσαρός ενημερώνει τους δημότες και μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., για την επαναλειτουργία των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων από τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Νομικό Πρόσωπο και οι υπάλληλοι του, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια και προστασία της υγείας των μελών, σημειώνει ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων. Συγκεκριμένα, τα μέλη θα μπορούν να προσέρχονται στους χώρους των Κ.Α.Π.Η. μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού με τους αρμόδιους υπαλλήλους. Για την είσοδο στους χώρους των Κ.Α.Π.Η. είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση).

Σημειώνουμε επίσης πως δεν επιτρέπεται η προσέλευση για λόγους ψυχαγωγίας ή για άσκηση κοινωνικής δραστηριότητας, παρά μονάχα για αποκλειστική παροχή υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2105577862, 2105579341 και 2105579470 (εσωτερικό:1). 


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα