Επισκευή και προμήθεια ανταλλακτικών των υποβρύχιων αντλητικών συγκροτημάτων άρδευσης | Διακηρύξεις – Δημοπρασίες | Ο Δήμος |

Αντικείμενο της σύμβασης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 225, παρ. 2 του ν. 4412/2016, είναι η επισκευή και προμήθεια ανταλλακτικών και υλικών για την επισκευή και συντήρηση των αντλητικών συγκροτημάτων των γεωτρήσεων και γενικότερα των εγκαταστάσεων άρδευσης  του Δήμου Ηρακλείου καθώς και του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού που σχετίζεται με την λειτουργία τους, και η παροχή όλων των παρακολουθηματικών υπηρεσιών της προμήθειας.

Συγκεκριμένα η παρούσα μελέτη περιλαμβάνει :

α. Τις εργασίες επισκευής – συντήρησης των υφιστάμενων αντλητικών συγκροτημάτων σε εξειδικευμένο συνεργείο.

β. Την προμήθεια ανταλλακτικών, για την επισκευή των υφιστάμενων αντλητικών συγκροτημάτων καθώς και κάθε ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και υλικών που σχετίζεται με την καλή λειτουργία ή αναβάθμισή τους.

γ. Την διενέργεια ελέγχου – δοκιμής των υποβρύχιων αντλητικών συγκροτημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο δοκιμαστήριο.

δ. Την προμήθεια νέου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού εφόσον η επισκευή του υφιστάμενου κριθεί από την υπηρεσία τεχνοοικονομικά ασύμφορη.

στ. Τον έλεγχο λειτουργίας των εγκαταστάσεων άρδευσης και την προληπτική συντήρηση του ηλεκτρολογικού υλικού – εξοπλισμού εφόσον κριθεί απαραίτητο από την υπηρεσία του δήμου μας.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα